Egy szívből jövő, őszinte gesztus, amire egész biztosan még Orbán Viktor sem számított: a jelek szerint tiszteletbeli apja lett a Fidelitasnak, a Fidesz ifjúsági szervezetének. Apák napjára legalábbis egy félreérthetetlen üzenettel tudatták, számukra egy valódi édesapa van, az pedig a miniszterelnök. Orbán Viktor képe alá, mintha mindannyiunk édesapja lenne, azt írták, "apa csak egy van" és még egy narancssárga szívecskét is kapott a kormányfő. Gratulálunk az újdonsült édesapának.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Le se tagadhatják az ""apjukat"".
Eszük, erkölcsük, a lopáshoz és csaláshoz való hozzáállásuk ugyanolyan. Csak még a lopásuk mértéke (a helyzetük okán) nincs, nem lehet akkora.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Kezdetben volt "Rákosi apánk", aztán "Kádár apánk", most 'Orbán apánk", de örökölni egyiktől sem sikerült / sikerül! Ha jól emlékszem, édesanyám szerint "apám lánya" voltam, de esküszöm nem hasonlítok Orbánra, arról nem is beszélve, hogy még boldog ősei sem születtek meg, amikor én már igen.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Az ötlet nem rossz, sőt

Lecserélte profilképét Orbán Viktor a Facebook-oldalán

www.origo.hu/itthon/20200621-orban-viktor-uj-profilkep-facebook.html

Nos bár a portál szerint „Az új kép, amit a miniszterelnök választott, a korábbihoz képest mosolygósabb, vidámabb.” szerintem bárgyúbb.
Azonban az ötlet jó itt lenne az ideje ha ezt a képet is lecserélnék végre.

(propeller.hu/images/cikk/2020_06/orbanfb_1.jpg)
nezelodo
Na ezek meg is tagadják az igazi szüleiket, mert lehet, hogy azok múltjából már nem származik hasznuk, mint a most választott apjuknak és elvbarátaiknak a saját, kádári kitüntetésekkel felcicomázott apjukból, anyjukból.
kokopelli
@RonaGyuri: ...megint hiányzik róla a "Wanted" szócska!? (:-()
kereső
Érdekelne, hogy az orbánjugend tagjai ilyen "szivből jövő ,őszinte gesztussal "köszöntötték-e a "nemzőjüket"? Nem irhatom, hogy az Apukájukat, hiszen az orbán.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.