(Szerző: Kardos Ernő / hirklikk.hu) „Várjuk ki a végét…” címmel, a napokban jelent meg Kuncze Gábor memoárkötete. Az ismert politikus – Mihancsik Zsófia kérdéseire válaszolva – beszámol azokról a négyszemközti beszélgetésekről, amelyeket az elmúlt három évtizedben a politika szereplőivel folytatott. – A könyvéből kiderült például, hogy Orbán Viktort nem Simicska Lajos nevezte először gecinek. Nem tart attól, hogy az illető bepereli önt?– Akkor majd a bíróság előtt együtt fogunk gecizni. – A könyvben meg is nevezi azt a fideszes vezetőt, aki még Simicska Lajos előtt, durva minősítéssel illette Orbán Viktort. Mondhatom a nevét?– Nyugodtan, vállalom, ha már a könyvben leírtam.– Az egykori kancellária-miniszterről van szó!– Igen, Lázár Jánosról. Ez egy Lázárral folytatott négyszemközti beszélgetésen hangzott el. Gondolom, ő is emlékszik erre. Cikkünk megjelenését követően Lázár János reagált az interjúban elhangzottakra.:„Már csak szakmai szolidaritásból is támogatom Kuncze Gábor...

Forrás: infovilag.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Biztos nagyon jól ismeri a volt főnökét a Lázár, bár kétlem, hogy csak ez lett volna az oka a reptetésének! Valószínűleg veszélyesen rátermett riválist látott benne, előbb utóbb "felvágta volna" amint kapura tör. Így csak egy öltözői székkel csapta le.
RonaGyuri
@RonaGyuri: az egyik legblődebb mondókája: "Az ellenzék az utóbbi években igyekezett a kabinet EU-kritikáját EU-ellenességként tálalni.". Miközben a többi cikk azzal foglakozik, hogy, aki ellenzi, sőt néha csak végiggondolja akkor is, Orbán intézkedéseit az gaz hazaáruló!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.