A miniszterelnök-helyettes szerint, ha őseink nem vadásztak volna, akkor nem maradtak volna életben. Mindezt Széchenyi Zsigmond szobrának a leleplezésekor mondta Balatongyörökön.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

division
Semjénkém, az őseink azért vadásztak, hogy ne halljanak éhen, nem pedig sportból. A kettő nagyon nem ugyanaz. Te nem vagy vadász, csak egy...Mindegy, mint Fidesz párti ember inkább nem mondok semmit (mondjuk a KDNP nem is a Fidesz, csak szükség volt rájuk).
görbetükör
Mondja ezt egy magát kereszténynek valló személy.
Mindannyiunk őse Ádám és Éva voltak, akik nem vadásztak.
A kezdet kezdetén:
"birodalmatok alá; és uralkodjatok a tenger halain, az ég madarain, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatokon.
"És monda Isten: Ímé néktek adok minden maghozó fűvet az egész föld színén, és minden fát, a melyen maghozó gyümölcs van; az legyen néktek eledelül.
A föld minden vadainak pedig, és az ég minden madarainak, és a földön csúszó-mászó mindenféle állatoknak, a melyekben élő lélek van, a zöld fűveket adom eledelűl. És úgy lőn."
Tehát minden élő lélek kezdetben növényeket, gyümölcsöket evett.
Vagy Semjénnek valami más bibliája van?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.