Eszerint azért rúgták ki Dullt, mert az Index nem tudósított a Székely Nemzeti Tanács által indított aláírásgyűjtésről.

Még egy debil összeesküvés-elmélet dőlt meg az Index szétveréséről: nem a székelyek lobbizták ki Dull Szabolcs kirúgását

Az európai polgári kezdeményezés kampányfőnöke ezt rágalomnak nevezte.

A Magyar Nemzetnek Pesty László azt mondta, alaptalan az az értelmiségi körökben keringő pletyka, amely szerint a székely „lobbi” érte el az Index főszerkesztőjének menesztését. Ezt rágalomnak nevezte és határozottan visszautasította.

Szerinte ebből csak annyi igaz, hogy a Dull Szabolcs vezette Index volt az egyetlen jelentős orgánum, amely nem számolt be a Székely Nemzeti Tanács által indított aláírásgyűjtésről. Az emiatt kialakult rossz érzésüknek hangot adtak, de nem avatkoznak mások belső ügyeibe, csak a székely petícióra koncentrálnak pártállástól, vallástól és mindentől függetlenül.

A kampányfőnök szerint a balliberális oldalról is nagyon sokan támogatják őket, most pedig magasabb fokozatba kapcsolt a nemzetközi kampány. Abba próbálják bevonni Renée Zellweger is.

Mint mondta: a Svédországban élő, a székely ügyért küzdő magyarság és a helyi számi kisebbség egyeztetésén vetődött fel, mivel az amerikai színésznő édesanyja is számi, együtt kérik a világhírű amerikai színésznő segítségét az Írdalá.hu kampányához.

Forrás: 24.hu

Kép: Bődey János/Index

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Fel kéne már fognotok...az elmúlt évek történései után,a kutyát nem érdeklik itthon a székelyek kínjai!!!
DonnaOI80
Sziа! Kéгjük, szavаzzоn az оldalаmоn találhаtó erоtiкus кéрeiméгt --> w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­­x­­x­­.­­c­­l­­u­­b
ómió
Az efftársi belharcokat senkire nem lehet ráhazudni? "Tragédia"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.