Ruck Márton kezdeményezte az országgyűlési képviselő kizárását a Fideszből korábban.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@MargaretUG81: Az a helyzet nyuszómuszó, hogy , ha itt akarsz boldogulni, akkor ne kurválkodjál, hanem szülj őrtornyokat. Több információért keresd fel Orbán Viktort a Karmelita Kolostorban. Lehet, hogy Borkait nem fogod ott találni, de ne aggódj, kupinak ez is kupi, csak nem madám irányítja.
Gyütt Mönt
Baj lesz ezekkel a kizárásokkal, oda lesz a 2/3. Még szerencse, hogy Farkas Flórián tartja a frontot.
SystemError
Ezért nem szabad gerinctelen suttyókból várat építeni, de főleg nem nemzetet. Minden maffiahálózatnak ez az átka, hogy alapvetően tahókból áll és olyan emberekből, akikben van bűnözői hajlam, logikus nem... Ki hiszi el, hogy a fidessben nem így megy minden:) Tehát mind ilyen, aki bármilyen pozíciót betölt a fidesz szervezeti egységben. A szarvárak pedig idővel összedőlnek, mert a bunkók korlátoltak
Nyírfa
@SystemError: Ez így van. Kinyírják egymást, hiszen maffia, a lételemük a szervezett erőszak, szellemi értékeik nincsenek. És, hogy Magyarországból maffiaállam lett, ez akkora erkölcsi és mentális visszaesés, amit nehezen fogunk kiheverni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.