Felszentelték szombaton a Soroksár-Újtelepi Református Missziói Egyházközség új templomát a XXIII. kerületi Dinnyehegyi úton.

Orbán: mindig öröm az új templom felépülésének híre
Fotó: Facebook/Orbán Viktor

Az eseményen Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium (HM) parlamenti államtitkára felolvasta Orbán Viktor miniszterelnöknek az alkalomra írt levelét. A kormányfő a levélben kiemelte, hogy

mindig öröm az új templom felépülésének híre. Különösen – tette hozzá – ha annak a soroksárihoz hasonló különleges háttértörténete van.

Orbán Viktor régi igazságnak nevezte, hogy az ember mindennél többre becsüli azt, amihez nehéz harcok és áldozatos munka árán jut hozzá. Az egyházközség tagjai "kilenc éven át küzdöttek azért, hogy saját templomukban imádkozhassanak, úrvacsorázhassanak, esküdhessenek egymásnak örök hűséget és keresztelhessék a kisdedeket" – tolmácsolta a miniszterelnök szavait az államtitkár.

(MTI)

21 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Mindig nagy öröm, ha ilyenkor megy a pénzosztás a túlszámlázott felújítás miatt
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gyütt Mönt
Iványi Gábor egyházát meg eltaposná, mert nem csicskult be.
RonaGyuri
A tükör nem olcsó,

de manoság már van szelfi helyette, s egyébként is egy Fidesz-KB-s fotó is megteszi

A párt központi napilapja hétvégi vezércikkét az 5 számú lovag rittyentette. Ahogy az nála – sajnos nem csak – keresetlen és bárdolatlan szavakkal mocskol mindenkit, aki csak egy kicsit is eltér a központi irányvonaltó (na jó ezt ő már KISZ funkciként is gyakorolta). Most ez éppen „Bíró László az összellenzéki koalíció köpönyegéből előbújt, és feltámadt Akakij Akakijevics.” a célpont. De ez hic & nunc lényegtelen, sőt tulajdonképpen ez az egész Gogol hivatkozás is erősen sántít, de az igazi más.
Az az apropó és a használt kifejezések:
Elsőbb: „Az örök csinovnyik. Tehetségtelen, jelentéktelen, szürke, szolgalelkű és még csúnya is.”,
ami már magában sem semmi, azonban ezt még tetézte:
„az örök csinovnyik, míg élt, olyan volt, amilyen, az volt, ami, és aztán belepusztult önnön szánalmasságába és jellegtelenségébe”
Ami tetéz az igazi szelfivel:
„Hiszen ő örök. És menekül önmaga elől. És még él. Képzeljék el, mi lesz, ha majd visszajár kísérteni…”!!! =))
Peller Anikó
Nem is tudom melyik nagyobb öröm, egy (?) templom vagy egy (?) stadiom felépülése vagy egy vikátor leépülése?
ómió
Sokkal inkább, mint egy bolsi pártházé!
cikicakk55
Fogadni merek,hogy Orbán még csak el sem olvasta ez a " kisded"-es "saját" üzenetét. Őt az egész átadásból az érdekli,hogy mennyit akasztott le belőle a pénztárosa,mennyit kaszált belőle a Vejkó és hány szavazatot sikerült ezzel a húzással 22-re biztosítani. Szerintem az emberek( és itt az emberekre gondoltam,nem a Fideszes agy mosottakra) sokkal jobban örültek volna egy fizetés emelésnek,egy családi pótlék emelésnek, a nyugdíjasok havonta legalább 2000 ft-os emelésnek. Soha nem voltam templomba járó,de a jelen kormány még az én tudatlan vallásom mellett is messze áll a Kereszténységtől.
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.