A párt közleménye szerint a baloldal a kamuvideók gyártásával, a védekezés akadályozásával van elfoglalva.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
ja az igazi gyalázat az az amit a cenzor művel, miközben a retardált barom büdös halfarok idétlen vernyogását ezerrel nyomatja, ezt pl. törölte:

szeka.blog.hu/2020/09/08/ugy_tunik_valami_megmozdult_a_magyar_tarsadalomban_amit_a_fidesz_is_erzekelt
csipetke
A gyalázat az,amit a fidesz művelt az első hullám idején. A védekezést átpasszolták az önkormányzatoknak,és mert azok derekasan helytálltak,hálából elorozták a bevételeik nagyrészét. Ahelyett,hogy az emberek maszkokat kaptak volna,azt pampogta nyunyó-néni,hogy aki egészséges,az ne hordjon maszkot,mert ha kötelezővé teszik,adniuk kellett volna.Ehelyett a mi közpénzünkből vásárolt maszkokat,és egyéb védőcuccot milliószámra adományozták boldog-boldogtalannak.Most pl 50 lélegeztető(?)gépet adtak valami ukrán szervezetnek.Na ez a magyar kormány. Sokra megyünk velük...Mellesleg,az ellenzéktől még nem láttunk kamuvideót,az a kormánybarát habonyművek szokása,mint ahogy működtetik nagy valószínűséggel közpénzből a trágyadomb mindenszó.hu,a pestisrácok,a lokál,és a többi álhírgyártó oldalt.Ha meg álhírt terjeszt az ellenzék,pereljenek
simmering73
Az a gyalázat, ahogy ti kezelitek (már megint) a vírushelyzetet.
legott
"Itt nem fordult elő és nem is fordulhat elő az, hogy azért haljon meg valaki, mert nem jut neki lélegeztetőgép"

De minden más miatt, igen!
A Fidesz egészségügyhöz való hozzáállása miatt, a regnálásuk alatt mostanra százezres nagyságrendbe okoztak fellegesen fájdalmat, szenvedést magyar embereknek, és tízezer számra haltak meg magyar emberek, akik még élhetnének.

Gyalázatos az a rengeteg hazugság, ferdítés, csúsztatás a Fidesz kommunikációjában !!!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.