Ócsai Lajos járványügyi szakember szerint elvesztettük a kontrollt a koronavírus kezelésében. Sosem volt még ilyen rossz a járványhelyzet, mint most szombaton, amikor is 1070 új koronavírus-fertőzöttet találtak. Szerinte tényleg nagya baj – a Blikk interjúja.

„Ez a járvány most elszabadult”

Fotó: ATV.hu

Nincs mit szépíteni rajta, ez a járvány most elszabadult, a fertőzötteket már nem lehet nyomon követni, olyan sokan vannak. Csak a védőoltás segíthet rajtunk. Ha fegyelmezettebbek lesznek az emberek, a távolságtartás és a maszkviselés betartásával már csak csökkenthető a megbetegedések száma – vélekedett az ÁNTSZ korábbi vezetője.

Ócsait nem nyugtatja meg az sem, hogy a kormány holnaptól szigorításokat vezet be. A miniszterelnök napok óta maszkban jelenik meg a nyilvános eseményeken, és a kormánypárti képviselőknek is maszkot kell húzniuk a parlamentben.

Attól tartok, nagyon kései intézkedések ezek. Szlovákiában már április óta csak maszkban mutatkoznak a politikusok, itthon viszont az ellenkezőjét láttuk fél éven át. Most pedig mindenki csodálkozik, hogy mennyire nem veszik komolyan az emberek a járványellenes intézkedéseket. Pedig ha a vírus terjedni kezd az idősek és a betegek között, vagy tömegesen megjelenik a szegény falvakban, nagyon nagy baj lesz – figyelmeztetett a szakember.

Ócsai szerint ingyenessé és mindenki számára elérhetővé kellene tenni a teszteléseket, hogy bárki tudjon róla, ha hordozza a vírust.

Blikk

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
"Nincs mit szépíteni rajta, ez a járvány most elszabadult, a fertőzötteket már nem lehet nyomon követni, olyan sokan vannak. Csak a védőoltás segíthet rajtunk. Ha fegyelmezettebbek lesznek az emberek, a távolságtartás és a maszkviselés betartásával már csak csökkenthető a megbetegedések száma – vélekedett az ÁNTSZ korábbi vezetője."

Orbán nyári hazudozásai megbuktak, válságkezelése megbukott. Már csak a felelőtlen és gyilkos hazudozás megy.

Orbán mindenkit meg fog menteni, főleg azokat, akik ma haltak meg Orbán hazudozásai miatt. Bárki megnézi a járvány görbét, jól látható a nyár végi mesterséges szakasz a második hullám előtt...Napi 10 egész nyáron...persze:)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Magyarországon már a járvány végét is tudjuk- orbán esszéjéből: 2022. azért akkor, mert akkor lesz választás. Érdekes, hogy pénteken emlitette az ezres napi fertőzött számot- és mit ad a jóisten?.szombaton már meg is volt.
Csak azt nem tudom, hogy ehhez a cinikus, ember életekkel játszó hazudozáshoz miért adják a nevüket jónevű orvosok??Hiszen igy cinkosai orbánnak, kormánynak akik ember életekkel játszadoznak.
Pálinkás Pál
A járvány elszabadult...állítják...ugyanakkor a szinte semmi immunrendszerrel nem rendelkező 6 év alattiakat még maszkolni sem kell...no most ez két esetben lehetséges...vagy nincs semmi olyasmi,amitől egy egészséges szervezetnek félnie kell...vagy a kisgyermekek mind szuper erővel rendelkeznek...mindenki válassza ki a neki tetszőt...
Nessy
@kereső: Van az a pénz! Egyébként is hadd hulljon a férgese! Kevesebbet kell majd költeni tb-re, nyugdíjra!
Namely
"Nincs mit szépíteni rajta, ez a járvány most elszabadult, a fertőzötteket már nem lehet nyomon követni, olyan sokan vannak. Csak a védőoltás segíthet rajtunk. "
Mondj már legalább egyetlen forgatókönyvet arra, hogy mi fog történni, és miért lenne szükséges az a ****** védőoltás!
Miért ködösít minden "szakértő"-nek nevezett who nyalonc?
"Pedig ha a vírus terjedni kezd az idősek és a betegek között, vagy tömegesen megjelenik a szegény falvakban, nagyon nagy baj lesz – figyelmeztetett a szakember."
Azaz? Akkor konkrétan mi lesz?
Húúúúú, húúúúúúú félj!!! Ijedj meg!!!
Mitől kellene?
"Ócsai szerint ingyenessé és mindenki számára elérhetővé kellene tenni a teszteléseket, hogy bárki tudjon róla, ha hordozza a vírust."
Te fogod fizetni, de zsírdisznó?

UI: dugjátok fel a maszkotokat, a védőoltást és az undorító félelemkampányotokat!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.