Párnát sem tudnak adni a koronavírusos betegeknek a kiskunhalasi kórházban – ezt állítja egy ott fekvő beteg az RTL Klub Híradójának.

A férfi felvételeket is küldött a pókhálós, lerobbant, omló vakolatú kórteremről, a szobákban pedig nincs melegvíz.

Eközben a városban üresen áll az a teljesen új, és minden géppel felszerelt konténerkórház, amit direkt a koronavírusos betegek gyógyítására építettek a tavasszal, és még Orbán Viktor is megtekintette. Az RTL klubnak nyilatkozó férfi szerint

a rendes kórházba is mehetne a miniszterelnök, aki szerinte elsírná magát.

A férfi azt is elmondta,

sajnálja az ott dolgozókat, akik minden tőlük telhetőt megtesznek, de kevesen vannak.

A kórház egyébként az válaszolta a csatornának, hogy az épületet tavaly kifestették, de nemrég csőtörés volt, pókokat pedig nem láttak a reggeli viziten.

Címlapkép: rtl.hu

(blikk.hu)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Megnyugtatom ezt az uriemnbert: orban NEM sirna el magat, hanem elegedetten osszedorzsolne a tenyeret, es tudomasul venne, hogy a magyarorszagi nepirtas tervszeruen, folyamatosan folyik, es ezert neki semmit nem kell tenni, csak hagyni tetlenul azt, hogy osszedoljon az egeszsegeugy - a valosagban es kepletesen is.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
creativehun
@verőce21: Nincs olyan,hogy lipsi...ne legyél már ennyire bura...Hát ezt tanították neked a fidesz gyűlésen??? Legfeljebb libsi lehet...mint a liberális szó kifacsarása..mert a fidesznek minden ami szabad,ami egyenlőségen alapul az rossz..ezért a hívei..akiknek t9öbbsége a szó jelentését sem ismerik mert egyszerűek mint egy faék..kifacsarták a liberális szót..így lett belőle libsi..Aztán vannak a még egyszerűbben lásd..mint te..akik még ezt sem képesek leírnio...így leírnak egy tök értelmetlen lipsi ..szót ami se pro se kontra nem jelent semmit... Mellesleg..akkor ha igaz amit állítasz,hogy lám..a liberálsi kormányok sem újították fel a kórházakat..akkor lényegében elismered,hogy akórházaink zóma..abban a fránya átkos cocializmusban épült! Amit persze mi eddig is tudtunk...csak ti hazudtátok az ellenkezőjét...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
verőce21
@creativehun: Nem libsi, hanem lipsi...!
Liberális posztkommunisták selejtes ivadékai!
Borsodi
@karma1: Akik itthon vannak Magyarok ezt mért nem látják? Rákéne már jönnünk ki is a legnagyobb ellenségünk. Kik miatt tart itt az Ország, egészségügy, mért menekülnek el a fiatalok?
Mért kell félelemben élni?[Tudom a válaszod mert gyáva megalkuvó, hiszékeny birka nép vagyunk]
karma1
@Borsodi: Kedves, en sohasem mondanam azt, hogy gyava es megalkuvo nep vagyunk, de a birkasagra sajnos hajlamos. Bar inkabb sokan azert viselkednek birka modjara, mert at akarjak veszelni ezt a boraszto korszakot. Nekem egy kicsit nagyobb ralatasom van a dolgokra, mert szerencsere latom a fuggetlen nemzetkozi mediakat is, szoval nekem ennyivel konnyebb!
Namely
Szerintem a retek klub számára hazudozó, izé, szóval nyilatkozó fazon kifelejtette, hogy kínozzák őket, minden nap kőtörés van, étlen-szomjan, orvosi kísérletek vannak, a felvételező orvos neve Dr.Mengele, és a férges priccsen egész nap Orbán -beszédeket kell hallgatniuk.
@karma1: :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD iiiigen, persze...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.