Nem terveznek változtatni.

Szijjártó elárulta, mi lesz a határzárral a jövő hónaptól kezdve

Szijjártó Péter külügyminiszter az ATV kérdésére elmondta, a vírus utánpótlását csak a határzárral lehet elvágni, annak feloldása a járványügyi helyzet romlásához vezetne. Hozzátette, a visegrádi országok számára továbbra is élnek a könnyítések.

"Ezt a feladatot adták nekünk a magyar emberek, akik válaszoltak a nemzeti konzultációban feltett kérdésekre is, tehát mi azt gondoljuk, hogy a magyar emberek életének, egészségének és a gazdaság működőképességének a megvédésével ellentétes lenne, hogyha most enyhítenénk a határátkelési szabályokon" – felelte Szijjártó Péter.

Forrás: ATV via Blikk

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Értem...tehát a V4-ek országaiban nincs vírus??? onnan szabadon,máshonnan nem...valaki ezt elmagyarázná???,:)
Nessy
@Pálinkás Pál: Attól mentsen Isten, hogy még meg is magyarázzák. :-))
Pl. ha szavazni megy valaki más országba egy napra, abban az esetben sem fertőz a vírus. Más esetben hasonló időtartam már karantén.
Clavigo
@Pálinkás Pál: A román " tesóktól " is lehet jönni.,,
Pálinkás Pál
@Clavigo: hát persze...próbálok rámutatni a következetlenségekre...na most két eset lehetséges...vagy nincs semmi veszély, vagy kormányunk semmibe veszi!!!
Clavigo
Vazzze,,,elnézem ezt a képet... Mekkora " parasztlengőt " lehetne lehasítani Pötyike paripa- arcára... Ezt a (fasz)fejet ,,mintha csak erre találták volna ki...
szolminor
Én egy dologra vagyok kíváncsi, és ha lenne VÉR VALAMELYIK újságíró pucájában, JÓ ELŐRE RÁKÉRDEZNE: MIT TERVEZ A KORMÁNY A NOVEMBER 1-I HOSSZÚ HÉTVÉGÉRE, AHOL KÖZEL 3 MILLIÓ MAGYAR INDUL MAJD EL ROKONSÁGOT LÁTOGATNI ÉS EGYMÁST TAPOSNI A TEMETŐKBE!

Meg merik lépni, hogy korlátozzák a mozgást, vagy teljesen szabadon engedik a vírust az országban, mert az tuti, hogy az alatt a három nap alatt mindenki végigöleli az összes nagyszülőjét, kiviszi a temetőbe, együtt vannak! Jó lenne rákérdezni már most, hogy mit terveznek!
Gazella
@szolminor: hát azt hogy nyugodtan lehet menni a horvátokhoz, sőt a sogorokhoz is... mert ők is mennek ki külföldre enyelegni.
Gazella
Mondd már meg kakadu, hogy mégis mennyi nemzethy konzultációt kapott vissza a narancs kormány??? Mi lenne ha egyszer nem a magyar népre mutogatnátok ti tahó gecik!!
Sámannus
Szegény földikutyáknak is maszkot kell viselni, mert ez a bakegér már az ő otthonaikba kényszeríti a nyomorék migránsokat is.
tudode
Már csak a nemzethy Kövér hiánycikk!!!
justhpeter
@szolminor: Majd én eldöntöm, hogy mit teszek azon a hosszú hátvágán. Se Orbán, se Kövér házmester, se a kakadu ne szóljon bele,
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Lepényleső
Elárulta a szentem? Nem de tájékoztatnia kellene alázattal azokat akik a yachtot fenntartják a vízen?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.