Ha a jogállamiság és az uniós kifizetések összekötéséről szóló vita késleltetné a koronavírus miatti 750 milliárd eurós EU-s helyreállítási alap (NextGenerationEU) felállítását, akkor ezt elkerülendő jobb inkább kormányközi alapon felállítani a programot, azaz az EU intézményi keretein kívül – javasolta a mai uniós csúcsra indulva Orbán Viktor kormányfő az MTI-nek adott interjúban. Ennek a javaslatnak igen súlyos üzenetei és egyúttal pénzügyi következményei lehetnek Magyarország számára, amelyeket el is ismert a mai Kormányinfón Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter. Leegyszerűsítve Magyarország kimaradna a helyreállítási alapból, így ahhoz nem is kellene hozzájárulnia, de cserébe nem is kapna belőle 16 milliárd eurót.

Forrás: portfolio.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Nagyon helyes...dőljön össze a kártyavárad csúti titán..
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
Nagyon helyes...dőljön össze a kártyavárad csúti titán..
Béla333
Ezeknek semmi sem drága, csakhogy lophassanak.
Ne kössék jogállami normákhoz a pénzek utalását, mert ha igen, akkor inkább bukjon az ország rengeteg milliárdot, de a maffiát ne vizsgálja senki.
Na ezért nekünk kell elzargatni, vagy inkább lecsükni őket!
namihami
Sebaj, aggodalomra azért semmi ok!
Majd mi, általunk pótolja a klán a Főnök nem megalkuvását ""dicsérő"" döntés okán kieső pénzt. Csak nyugi, a Mészi/Orbán klán nem fog károsodni.
A többi pedig? Ahogy eddig, eztán se szempont.
Nessy
A panaszkodás helyett nem kellene változtatni, és betartani az unio alapnormáit? Már "szereztek" akkora vagyont, hogy megpróbálhatnák!
Sziszifusz
@Béla333: 09:53
Orbánnak és bandájának, szinte "élet-halál" kérdése, hogy Magyarországon minden maradjon úgy, ahogy jelenleg van.
Ellenkező esetben, a rengeteg disznóság miatt, igen gyorsan büntetőeljárások megindítására kerülne sor . Ez számukra azt jelentené, hogy börtön, vagy menekülés egy titokzatos helyre, ahová már előrelátó módon, építi kapcsolatait. (Pl. Azerbajdzsán, Fehéroroszország, stb.)
lusta
Gyakorlatilag ez csak a duma. Ez a jogállami hiszti a Soros-bérenc föld-trafik tolvaj ártunk és qurmányunk birkáinak szól. A valósáág kissé más. A pénz elköltését és annak elszámolásáát kötötték szigorú feltételekhez. A Junió nem engedi csak úgy betenni a pénzt a Soros-bérenc felcsúti kis tolvaj zsebcézár perselyébe.
advocat
Majd ha a mi pénzünk kerülne veszélybe! De egyelőre a "nyugatiak" adópénze van veszélybe, hiszen ők fizetik azt a pénzt. Akkor meg, had szóljanak be!
tudode
Megérdemli az az ország, amely már négy cikluson keresztűl kitart egy székház síbolót!
.
Azon túl, hogy összekeveri a szezont a répájával, azzal hogy "csak" a bennszülöttek adóforintjaival bánik úgy. felhatalmazással ugy mintha a sajátja lenne, mert kibulizta a rendeleti költségvetést is, de az EU-s lóvére az nem vonatkozhatna, ha nem lenne enyves a tapogatója
.
24.hu/fn/gazdasag/2016/03/23/elfogadtak-orban-almat-a-rendeleti-koltsegvetest/
.
Ad/támogat, na nem GDP arányosan ahogy a "úri" kedve úgy diktálja, a haverok túlárazással nem kímélik még az EU-s adófizetők lóvéját sem, átjátszva a templom egerének is milliárdokat:
.
www.google.com/search?q=orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+gazdagod%C3%A1sa&oq=Orb%C3%A1n+csal%C3%A1d+g&aqs=chrome.1.69i57j69i59j69i60l2j69i61.199959j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------
.
Addig jár a korsó a kútra amíg el nem törik!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.