A miniszter belga, dán, finn és holland jogsértő példát is említ.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kokopelli
@Nessy: (08:54)
A hasonló beállítottságú országok a belső nem megoldható problémáikat mindig a külföldre "exportálták"!! M.o szerencsés,mert túl kicsi ahho ,azokat a példákat követhesse! Marad a kerítésen túlra való átkiabálás!! "Szegény
ember vízzel főz,és madzag a húzója"...ugye lepcses Juditka??
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ne cukkoljuk még a laikusokat sem!
.
Dióhéjban!
.
2010-ben felesküdött őfélesége a Magyar Köztársaság alkotmányára, ma összebarkácsolt
.
-- egy közjogilag érvénytelen alaptörvényt, melynek következtében
-- Magyarország nevű állam jogilag nem létezik, és meztelen a "király" mert közjogilag
-- őfélesége nem is miniszterelnök!
,
Előfordulhat, hogy egyes országok vétenek a jogállamiság ellen, de ennyire talán a világon nincs olyan ország, aki/amely kitart egy ezt, sem azt, sem amazt sem, az ország javait lefelező miCSODÁT!
Nessy
Más szemében a szálkát, magáéban a gerendát! Legjobb védekezés a támadás!
lusta
Hát nem érdekes. Nem is olyan régen a mi kis (i)gazságügyi miniszterünk nem is tudta mi az a jogállam.
Nessy
@lusta: Akkor olyan volt a csillagok konstellációja!
kereső
@lusta: "az olyan megfoghatatlan valami"- valahogy igy definiálta nem is olyan régen.Remélem az EP beleveri az orrukat ebbe a megfoghatatlan valamibe.
lusta
@kereső: Olyasmit mondott, hogy a jogállamiság, mint olyan nincs definiálva, nem is érti miről vitatkoznak itt egyesek. lehet etetni ilyen hülye szöveggel a birkákat. Nincs ideális ország. Mindig lehet valamit találni, ha valaki nagyon keres. Ellenben nálunk úton-útfélen belebotlik a zember valamilyen ügybe.
kokopelli
@Nessy: (08:54)
A hasonló beállítottságú országok a belső nem megoldható problémáikat mindig a külföldre "exportálták"!! M.o szerencsés,mert túl kicsi ahho ,azokat a példákat követhesse! Marad a kerítésen túlra való átkiabálás!! "Szegény
ember vízzel főz,és madzag a húzója"...ugye lepcses Juditka??
verőce21
Mi ne kezdeményezzünk kötelességszegési eljárást és jogállamisági vizsgálatot az EU- bizottságával szemben? - érdekes és új felállás lenne.
A vizsgálatot a V4 államok delegáltjai végeznék…persze következmények deklarálásával. ( pl. 4 évi fizetés megvonással)
DR Eric CARTMEN
Ennyire tehetségtelen, alkalmatlan kormánya még nem volt az országnak. Ellenzékben elhitették, hogy készenlétben állnak a zsenik a tudatlan posztkomcsik helyett. Lebénították a kormányokat a lekicsinylő, becsmérlő és nagyképű szövegeikkel. Aztán kiderült, hogy a zsenik nem tudnak számolni, fogalmuk sincs, hogyan kell egy országot vezetni. Csak lopni tudnak és hazudni, rombolni és pusztítani, közben a saját zsebeiket megtömni. Lejáratnak bennünket, szégyen magyarnak lenni, lassan közmegvetés tárgyai leszünk miattuk. Ilyen gyalázatos híre még soha nem volt a magyaroknak, mert ezzel a sötét társasággal azonosítanak bennünket,
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.