A Fidesz parlamenti kétharmados többsége múlhat a vasárnapi, borsodi időközi választáson. Nem a közmédián fog múlni a fideszes jelölt győzelme, az biztos.

Így finanszírozták az ellenzéki választók adóforintjaiból a Fidesz jelöltjének kampányát Szerencsen

A telex.hu összeállítása szerint az elmúlt 2 hétben a szerencsi időközi választáson induló 5 jelöltből 4 vagy nem vett részt semmiféle eseményen, vagy azokról nem számolt be az ellenzéki választók adóforintjaiból is finanszírozott Magyar Távirati Iroda. Egy jelöltnek azonban 14 programjáról összesen 43 hírben/képpel számolt be az MTI. Mint a telex.hu összeállításából kiderül: a Fidesz jelöltjéről van szó.

Nagyjából ugyanezekről az eseményekről az MTI Fotóbank szolgáltatásában 35 fotó található,

a többiekről viszont semmi.

Több jelültről egyáltalán nincs fotó, és például Váradi Gáborról, a miskolci Roma Nemzetiségi Önkormányzat vezetőjéről, aki független jelöltként indul, az utolsó kép 6 évvel ezelőtti.

A telex.hu listája és cikke itt olvasható.

Cikk- és címlapkép: MTI/Vajda János

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Hogy Koncz Zsófia mennyire alkalmas egy ilyen posztra, - semennyire - mindenesetre ha abból indulunk ki, hogy már a kampány idején is képes volt politika pedofíliát alkalmazni, akkor sok jóra nem számíthatunk. Arról nem beszélve, hogy a fidelitas már az ő idején is egy vállalhatatlan politikai szervezet volt, hát még most. Mindeközben a 168 óra főszerkesztőjét kirúgták, mert lehozott egy Orbán családjáról készült (hivatalos, sőt az egyélő Isten FB-oldalán is megosztott) fotót, arra hivatkozva, hogy ezen - hogy, hogy nem - a gyerekei is szerepeltek. Zsófika enyhén fogyatékosnak tűnik fidelitasos szereplései alapján. De nem nagyon fog kilógni a sorból. Böröcz, aztán Hollik, most meg Koncz. Csupa nagyágyú, csupa lehengerlő, mindenhez értő elme. scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/117765649_3424767740923364_6924647675414167279_n.jpg?_nc_cat=105&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=4XPKr7wqF6kAX-rc2ts&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=d36c853169c2fcb9a37e8cf8f7bf5193&oe=5F83D677
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eladott Ország
@SystemError: tegnap 19:47 ♦ Sajnos nem csak a "Pszichopata kislányon múlik a 2/3".
Ritter Imre egyetlen nemzetiségi képviselőként került a parlamentbe. Bár Budaörsön fideszes volt, az „ungarndeutsch” közösségért akar dolgozni, de valójában szervilis seggnyaló fideszes pártkatona és ne feledjük a "Mi kutyánk kölyke" pártját, "Dugó Kuró'" Dórát sem.
ómió
A kampánytámogatásokat - mindenkiét(!) - választói adóforintokból fizetik! A választók között pedig gyakran több a nem ellenzéki, mint az ellenzéki! Ahogy itt is volt!
Sámannus
Fasza kampány vót. Mindenki nyomta a sódert, ahogyan a csövön kifért. Ezt a picsát lehetett látni minden weboldal hirdetésrovataiban is. Olyan érzésem volt tőle, ha a vízcsapot megnyitom, vagy a klotyót lehúzom is ez ugrik be, meg a krumpli osztás...
Eladott Ország
@Sámannus: Az Észak-Magyarország nevű fideszes napilapban, már több hónapja minden nap szerepelt Koncz Zsófika, sokszor több oldalon. Rajta kívül Csöbör Katalin ( országgyűlési képviselő) Miskolci fidesz qrva! Ezek állandóan vagdossák a nemzeti szalagot miden nap. Rajtuk kívül szintén gyakori szerepló nagy büdös bogár, doktor Hörcsik Richárd ( fidesz BAZ megye) a szegénység nagy vámszedője, ráadásul ez a doktor szarházi ingyenélő parazita, a gengszterváltás óta országgyűlési képviselő! Már az egész famíliája megmilliárdosodott, Csenyéte és a többi települések kivételével.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.