Rusvai Miklós a második hullám tetőzését november végére, december elejére teszi, ha a kormány nem hoz szigorító intézkedéseket addig. Szerinte egy olyan zárlattal, ami tavasszal volt, két hét alatt leszálló ágba fordulna a járvány.

Ha nem lép a kormány, pár nap alatt megduplázódhat a halálos áldozatok száma

November elejére már 40 ezer aktív koronavírus fertőzött is lehet – derült ki az RTL Híradó birtokába jutott kormányzati dokumentumból.

Rusvai Miklós az ATV Egyenes Beszéd című műsorában arról beszélt, hogy ha nem történnek újabb intézkedések, a jelen helyzet azt vetíti előre, hogy a következő napokban, hetekben megduplázódhat a halottak, a lélegeztetőgépen lévők és a kórházban kezeltek száma – olvasható az atv.hu-n.

A virológus meglátása szerint, ha csak az egészségügyi szempontokat nézzük, akkor ugyanolyan zárlatra lenne szükség, mint tavasszal volt, ezzel az intézkedéssel ugyanis a járvány két hét alatt leszállóágba fordulna.

(atv.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

68 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csipetke
Már késő lenne lépniük,ezt (IS) elcseszték. Tudták,hogy jön a második hullám,de semmit nem tettek.Az iskoláknak pl az érintésmentes hőmérőket szeptemberben kezdték el beszerezni,bár ott volt az egész nyár,amikoris a kormány Adriázott,Balatonozott.Elvoltak,mint a ruszki befőtt.Mint az egyszeri hókotró:-tudja,hogy le fog esni a hó,de mikor leesik,rohadtul meglepődik.A konzultációban állítólag az emberek kérték,(meg a ChatBot),hogy ne zárják le az országot.
Meglehet,de nem a kormány feladata,hogy megvédje az embereket,bármi is volt az idióta,felesleges konzultáció állítólagos eredménye?Bár a fidesz "védelmétől" mentsen meg az Isten.Mára annyi a fertőzött, (sajnos az egészségügyisek között is) ,hogy beláthatatlan,mi lesz a vége.Állítólag azért vették a sok felesleges lélegeztetőgépet,hogy ne az orvosnak kelljen döntenie,hogy ki kerülhessen rá.Valószínűleg így is az lesz,mert nem lesz,aki kezelje. Óriási szerencse kell ahhoz,hogy megússzuk ezt a dolgot,és a még lábon álló eü-sök kitartása
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Vilagbol Kiabrandult Mosofazek
Feltűnt már nektek, hogy a kormány (annak ellenére, hogy vannak értelmes segítő megszólalások) mindig homlokegyenest az ellenkezőjét csinálja annak, ami logikus lenne? Igazi hülyegyerek tempó, majdénmegmutatom balf@sz mentalitás.
kissé felnőttem
@Yoda69: hát ha egy politikus beugrik a Dunába nekem se kimenteni sem utána ugrani nem kell. Sok az eszes ember mert senkit sem hallottam arról panaszkodni hogy neki milyen kevés van. Itt az eredménye tényekkel bizonyithatoan. Sajnos a más kárából sem tud már tanulni sok ezer sem:
gina
Mit tud lépni ? semmit! .. ennyit tudnak a többi már csak előre megfontolt gyilkosság
SystemError
www.youtube.com/watch?v=OWbP4AG8KX0

Osszátok! a Fidesz kitörölteti mindenhonnan a netről. Innen is eltűnt...!
Yoda69
@kissé felnőttem: Én sem. De van itt 2 millió birka, aki vakon ugrana O1G után.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.