1293 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 43 025 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma.

Fokozódó ütemben növekszik a halottak száma, nagyon sok az új fertőzött

Elhunyt 33 krónikus beteg, így az elhunytak száma 1085 főre emelkedett, 13 134-en pedig már meggyógyultak. Az aktív fertőzöttek száma 28 806 fő. Az aktív fertőzöttek 32%-a, az elhunytak 42%-a, a gyógyultak 30%-a budapesti. 1642 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 171-en vannak lélegeztetőgépen.

(koronavirus.gov.hu)

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@sgl: Csatlakozom, én is teljesen nyugodt vagyok, hiszen őfényessége a saját szájával mondta, hogy mindenkit meggyógyítanak, aki megbetegszik. Azt már csak magában mondta (nem hallatszott, de látszott) hogy a libernyákok meg forduljanak fel az első sarkon. Mivel (még) nem kötelező a pártszimpátiát a ruházaton feltüntetni (egyelőre, bár voltak próbálkozások a kokárdával, hogy játszott volna inkább krokodillal aki ilyet kitalál, egy jelképet sárba tiporni, politikai haszonszerzésre használni, mint semjén a keresztet) így csak a listázástól kell tartani.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Sose tudni, hogy mennyi az annyi fertőzött. Két teszt van.. egymás után
Elsőt bemondják hasra ütve de a második már titok (ami sokszor már negativat mutat)... tehát mi két megyét viszünk van alig 20 se lélegeztetőgépes covid?-os... aki kétoldali tüdőgyulladást produkál annak más a bibije...
Et cetera lehet a számokkal bűvködni...
lusta
@KisGenyo2: Igen sokszor hallani, még élhetett volna. Sajnos sokan elfelejtik, hogy a vírus elvette előlük ezt a lehetőséget. Közben meg nyomatják a dicshimnuszokat a propaganda méádiában.
kereső
@Giovanni Alba: Mer az jobb, hogy a 132 bátor a magyar zászló szineiből varrt maszkot biggyeszt az orrára?
kereső
Ma Magyarországon ha valaki bajba kerül, -beteg lesz, munkanélküli..., a hatalomra ne számitson. Csakis és kizárólag magára, a családjára. Slussz.Nagyon kemény időszak előtt állunk- jól mondta a miniszterelnök- és kuncogott magfában egyet (minél rosszabb, annál jobb nekünk).Az ország meg védekezzen ahogy tud.
Giovanni Alba
@kereső: Nem jobb, sőt, nagyfokú tiszteletlenség. Bár ha éppen trump a példakép, ott lehet látni csillagos-sávos alsóneműt is. Itthon még a narancs a divat, lehet később elterjed a barnás sárga.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.