Sem Fónagy János nemzeti vagyonnal kapcsolatos parlamenti ügyekért felelős államtitkár, sem Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára nem vesz részt a Fővárosi Közgyűlés megalakulásának 30. évfordulójára rendezendő ünnepségen – derül ki az érintettek főpolgármesterhez címzett pénteki leveléből.

Az MTI-hez is eljuttatott levélben Fónagy János és Soltész Miklós azt írta, megkapta a meghívót a rendezvényre, de azon nem lesznek jelen,

mert Karácsony Gergely nem határolódott el a Budapestet korábban Judapestnek nevező "antiszemita országgyűlési képviselőjelölttől, Bíró Lászlótól, illetve az őt támogató antiszemita politikai közösségtől".

"Az Ön értékválságát is mutatja, hogy budapesti főpolgármesterként személyesen is kampányolt a vállalhatatlan jelölt mellett" – értékeli a két államtitkár.

Önnek az elsők között kellett volna elhatárolódnia az antiszemita baloldali jelölttől! Semmiképpen sem szabadott volna személyesen is kampányolnia érte!

- írták Karácsony Gergelynek.

Hozzátették, hogy a kettős mércét nem tudják elfogadni, ezért nem vesznek részt a főpolgármester által szervezett ünnepségen.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Ezek szerint nem lesz az ünnepi rendezvényből állatkert.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@szegfue: egy mindenre vállalkozónak meg végképp! :) mikor a kundsaft csönget..
szegfue
@csak úgy...: Hát ez az!!! Egy vállalkozó, ha dolgozik, akkor nem napi 8 órában, hanem szinte állandóan, mert nincs szabott munkaideje.
luiz
cigányokat kazánban elégető náci fideszesekkel épp eszű ember szóba se áll, nem, hogy együtt ünnepeljen.
Lepényleső
Miért is mennének el,ha másképp gondolta a keresztfater?
Nyírfa
Helyes. Ennyivel is tisztább lesz a levegő.
Nyírfa
Egyébként nem emlékszem arra, hogy Fónagy felháborodott volna a magyar gárda megalakulásakor. Hallgatott, mint akinek kivágták a nyelvét. Szóval?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.