November 1-jétől – idén január 1-jei visszamenőleges hatállyal – 1,2 százalékkal kell emelni a havi nyugdíjellátásokat – ezt mondja a ki a most megjelent rendelet.

Ennyivel több nyugdíj érkezik novemberben

Azért kell ennyivel emelni a nyugdíjakat (27 féle ellátást, benne például az öregségi, özvegyi, szülői nyugdíjat, árvaellátást), mert a tényleges pénzromlás, infláció magasabb a kormány által idénre vártnál. A kettő különbözete miatt kerül sor az 1,2 százalékos emelésre – írja a 24.hu.

A novemberi nyugdíj már ez az emelt nyugdíj lesz, ráadásul a január-október közötti időszakra számított emelt ellátást egyösszegben, a novemberi nyugdíjjal együtt utalják vagy hozza a postás.

(24.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Mi ez a kormányzati fizetésemelésekhez képest? Alamizsnának is kevés. Ráhel barátnője , Áder , a köztévé, és még mennyi haszontalan emberre kidobott pénz tűnik el a közvagyonból. Büszke magyar nép, rajtad röhög a kormányod.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pegero
@Nessy: Fogjatok össze, váltsátok le ez a "tehetségtelen, tolvaj" kormányt és adjon az Isten annyi időt, hogy élvezhessem a kánaánt.
Nessy
@Pegero: Mi van, feladat megosztás? Fogjuk meg és vigyétek! :-))))
Pegero
@Nessy: Jól kiosztottam a feladatot?
Majd ha a nyomor tarisznyájából mindenki egyaránt vehet, akkor lesz itt a kánaán! :-)))
Nessy
@Pegero: És ha a jognak asztalánál az értelem nem foglal helyett, a szellem napvilága többé nem ragyog be a háznak ablakán, akkor marad a fidesz! :-((((

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.