Nyílt levelet jelentett meg a Vasárnap.hu elnevezésű kormánybarát lap, az írás címzettje a katolikus egyház vezetője, Ferenc pápa. A cikk szerzője maga a főszerkesztő, Vágvölgyi Gergely, aki azt írja a „Szentatyám, ezt így most mégis miért?!” címmel megjelent szövegben, hogy „nem tudunk … nem felháborodni azon a kijelentésen, amelyben első ránézésre Szentséged szembemegy az Anyaszentegyház tanításával, amikor azt mondja: »a homoszexuálisoknak joguk van arra, hogy családban éljenek (…) Bejegyzett élettársi kapcsolatra van szükség, hogy ily módon jogilag védettek lehessenek«.”

(Forrás: hang.hu, SystemError által)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Státusz keresztényeink megszólaltak!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@kereső: mármint "harmadik gonosz"- hitler volt az egyik.
kereső
@SystemError: Az én szememben mindenképp...
SystemError
@kereső: Számomra ő már most egy tömeggyilkos. Az augusztus és most a következetes nem cselekvés ezrek életébe fog kerülni.. Hány ember halálától lehet valaki "harmadik gonosz"?
kereső
@SystemError: Nem kell elfelejteni a több tizezres nagyságrendű tavaszi "hadgyakorlatot", amikor is frissen műtött betegeket rakatott ki a kórházakból. Tömeggyilkos- osztom a nézetet.
SystemError
@kereső: ..vagy rokkantsággal élők juttatásainak megvonását és/vagy átminősítését, vagy a lehetőségei ellenére szándékosan lezüllesztett egészségügyet, ahol csak kórházi fertőzésekbe tízezrek hallnak. Sajnos ezek mind indirekt sunyi fidess hohérkodások voltak. Ezeket nem veszi a társadalom és persze a magyarok sem szeretnek tudni a rosszról, ha nem muszáj és inkább jön a homokba dugott fej. Ez viszont az arcukba lesz rakva és teljesen egyértelmű ok-okozati összefüggései vannak. Zöld Horvátország, tömegrendezvények a mai napig. Ezrek hurcolják ismerőseikhez és a végén mindenki valakinek a szüleihez, nagyszüleihez. Innentől pedig a statisztikai arányok érvényesülnek, de a szart ez a patkány öntötte a lefolyóba, hogy egy forint bevételkiesés se legyen. Látom azt nagyon megértették a fideszesek, hogy ne álljon le a gazdaság, csak a mérleg másik oldalára nettó szarnak, hogy hol húzzuk meg azt a határt, ami "megéri".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok