Rétvári Bence államtitkár részletesen leírta, mekkora területen fekszik a kórház és hány konténerből áll, Harangozó Tamás kérdésére azonban nem reagált.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
vacsi
Mindegy, mennyibe került, ilyenből kellett volna vagy kétszázat építeni - csak a koronavírusos eseteknek!
szegfue
@vacsi: Nem tudok azonosulni a véleményeddel. Pl. azt olvastam, hogy a kiskunhalasi tábori kórház 150 beteg befogadására alkalmas és eddig -- ha jól emlékszem -- 15 betege volt. De a László kórházban felépitett mobil kórházban még egyetlen beteget sem ápoltak, legalábbis erről semmi hir sem volt. U. Akkor Kásler utasitása szerint a kórházak ágyszámainak ujabb 10 %-át kell "felszabaditani"... vagyis miért kellene még több tábori kórházat épiteni? Arról már nem is beszélve, hogy egyáltalán nem tudják biztositani az orvosokat és az ápolókat.
volvós
Bence a qrwanyádnak hazudozz össze-vissza, hátha Anyád lenyeli !!!
Mocskos egy féreg vagy, ...
kissé felnőttem
bencsike , bencécske? lopott pénzből vagy közpénzből épült na kicsi inas itt kezdődik az aroganciátok tetszik látni? Jakabot 4,4 millára büntették téged meg ki kéne penderiteni mert minket kellene szolgálni nem megvezetni ha értelmezed amit itt irok
vacsi
@szegfue: Viszont jól el lennének különítve a többi betegtől...
lusta
Azt viszont tudom, hogy egy 65 férőhelyes modul járványkórházx kb. fél milliárd forintból épült fel. Itthon ezt fel kell szorozni, hjozzáadni az alkotmányos költséget - köszönöm @sgl -, és akkor nálunk ez másfélmilliárd. Na ezt mondja be az ellenzék.Hangosan és minden fórumon.
szegfue
@vacsi: tegnap 22:24 Ez igaz.. De pont azért vetettem fel, ha nem ápolnak bennük beteget, akkor minek ez a 2 is?! Inkább ujabb kórházi ágyakat ürittetnek ki. Na persze nincs fütés benne -- legutolsó hir szerint -- igy, ha oda tennének betegeket megfagynának és ehhez még ápolók, orvosok sem kellenek.(
vacsi
@szegfue: Természetesen úgy gondoltam, hogy egy (illetve, legalább kétszáz...) készre legyártott konténerkórház, fűtéssel, világítással, ágyakkal, műszaki berendezésekkel, szakszemélyzettel és segédszemélyzettel kellene! Abban igazad van, hogy egy félkész konténerrel nem sokra megyünk. Nem tudom, mi az igaz a hírekből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.