Rétvári Bence államtitkár részletesen leírta, mekkora területen fekszik a kórház és hány konténerből áll, Harangozó Tamás kérdésére azonban nem reagált.

(Forrás: hvg.hu)

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vacsi
@szegfue: Viszont jól el lennének különítve a többi betegtől...
lusta
Azt viszont tudom, hogy egy 65 férőhelyes modul járványkórházx kb. fél milliárd forintból épült fel. Itthon ezt fel kell szorozni, hjozzáadni az alkotmányos költséget - köszönöm @sgl -, és akkor nálunk ez másfélmilliárd. Na ezt mondja be az ellenzék.Hangosan és minden fórumon.
szegfue
@vacsi: tegnap 22:24 Ez igaz.. De pont azért vetettem fel, ha nem ápolnak bennük beteget, akkor minek ez a 2 is?! Inkább ujabb kórházi ágyakat ürittetnek ki. Na persze nincs fütés benne -- legutolsó hir szerint -- igy, ha oda tennének betegeket megfagynának és ehhez még ápolók, orvosok sem kellenek.(
vacsi
@szegfue: Természetesen úgy gondoltam, hogy egy (illetve, legalább kétszáz...) készre legyártott konténerkórház, fűtéssel, világítással, ágyakkal, műszaki berendezésekkel, szakszemélyzettel és segédszemélyzettel kellene! Abban igazad van, hogy egy félkész konténerrel nem sokra megyünk. Nem tudom, mi az igaz a hírekből.
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
Julliteria
❣️ F­­­i­­a­t­­a­l­­ p­­u­­­n­­c­­i­m m­i­n­­­d­e­n ­­­n­­­e­d­­v­e­­­s­­! F­o­t­­­ó é­­­r­t­­­é­­­k­e­­­l­­é­s­­­e ­-­ photo0221554.es17.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2020. November 30., 07:02
Joe Bidennek kificamodott a bokája