Erősödtek Szijjártó Péter tünetei, erről maga a külügyminiszter számolt be karanténnaplójában Facebook oldalán.

Szijjártó Péter vasárnap délután azt írta,

a tünetek továbbra is vegyes képet mutatnak, de általánosságban ma sajnos erősebbek, mint tegnap voltak. Van viszont jó hír is: Szilvi, Peti és Patrik újabb tesztjei is negatív eredményt hoztak, így számukra ma megszűnik a karantén! Hála Istennek!

Karanténnapló – 6. nap A tünetek továbbra is vegyes képet mutatnak, de általánosságban ma sajnos erősebbek, mint tegnap...

Közzétette: Szijjártó Péter – 2020. november 8., vasárnap

Forrás: 24.hu

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szegfue
Fujd fel Szijjártó! Nem az az "érdekes", hogy megszünik családod karanténja, hanem, hogy NEM covidosok... én ennek örülnék helyedben.
namihami
Ha ez így megy tovább, akkor nem lesz egy ilyen spéci külügyérünk. És akkor ki fogja a fél világ külügyéreit berendelni (!?!?!) a minisztériumba? Ki fogja a fél világ külügyekkel foglalkozóit kitanítani a szakmára, ha nem lesz Peti!?!?!?
cikicakk55
Remélem,ha kórházba kerül,nem magánkórházba viszik,nem nyitnak a kedvéért egy magánkórházat. Legyen csak Ő is rábízva a 24 órát dolgozó orvosokra, a 12 órás váltásban dolgozó ápolókra, nővérekre, azt egyen igyon amit a többi beteg kap és ne úgy bánjanak vele,mint egy államférfival,mert nem az. Ő sem különb semmivel a többi fehérgalléros bűnözőnél. Még annyit sem érdemelnek,mint Rozi néni,aki az egész életét végig dolgozta,fizette a TB-t és valamiért mindig csak hátrább csúszik a sorban. Nem tudom sajnálni ezt az embert,mert még Ő az Adrián ringatódzott,addig azt hazudta,hogy dolgozik,de ha dolgozott volna,most nem lenne ilyen fejetlenség és kapkodás.
Rockxy
hát hogyne erősödnének, amikor gyúr rá a peti

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.