31,5 millió forintos, vissza nem térítendő támogatást kapott.---------- Bánki Erikkel jelenleg is üzlettársi viszonyban álló asszony kizárólagos tulajdonában lévő Mohácsi Sport Klub Nonprofit Kft. 31,5 millió forint vissza nem térítendő támogatást kapott. Az így kapott pénzt a lovasklub és a panzió fejlesztésére költheti. A portál felhívja a figyelmet, hogy a pályázatot már tavaly elbírálták, de a honlapon csak nemrég tűnt fel a nyertes cég neve. ---------------- Megkeresték a érintettet is, aki azt mondta, a fejlesztések már megvalósultak. Azt is közölte, a kérdésekre írásban hajlandó válaszolni, ám amikor a portál megküldte kérdéseit, arra már nem érkezett reakció.

Forrás: nepszava.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
@sgl: ma, 10:46 ♦ Úgy mint L Simon László fotovoltaikus energetikai fideszes szakértő ( ja és József A. díjas irodalom tudós) műkörmös felesége.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Családbarát a kormány na! Ma is ezt erősitgette novák.
namihami
@kereső: És az, hogy ezek általában a fideszfunkcionáriusok családjai, az persze csak a véletlen műve. Bárminemű összejátszás kizárva, pusztán így dobta a gép.
namihami
@Shikari: Ez a tályog éppen fideszes. Morbus Fidesicus a hivatalos latin neve.
namihami
@Shikari: Az erdélyieken kivül vannak még ""magyarok""? Mert a nyilas/hungarista propaganda csak azokat tartja magyarnak. Azokat is csak a szavazás napján. A többin csak a vezetőik kapják a fejpénzt.
namihami
@Shikari: ""A liberálfasiszták mindig nyilasoznak, pedig azok különb emberek voltak, mint ők!""
Ez is egy vélemény?!?! A Dohány utcában azért ne nagyon hangoztasd. Káros lenne az egészségedre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.