A járműállomány jelentős növekedésének ellenére a halálos közúti közlekedési balesetek áldozatainak száma 1990 óta a negyedére csökkent. Már csak emiatt sem érdemes kongatni a vészharangot, hiszen igen kedvező tendenciát mutat a statisztika. Ezért is kérdéses, érdemes-e egy-egy kirívóan durva eset miatt tovább kriminalizálni az engedély nélküli járművezetést?

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Azt azért mondjuk ki, hogy ebben az esetben közveszélyeztetés történik, csak az esetek nagy részében nem történik szerencsére baleset, de a Bajcsy-n száguldozó hülyegyerek egy babkocsit is teliebehetett volna.. Vagy ha lenyúlok egy Boing repcsit, de nem zuhanok le vele, akkor minden ok...? :)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
jármű vezetője nem rendelkezik járművezetésre jogosító okmánnyal 45000 Ft - 90000 Ft !!!

egy zsák krumpli bevitele a parlamentben 4,4 millió!!!

Lehet indokolni ügyvéd úr!!! =))
Nessy
@RonaGyuri: Tudod az mekkora "bűncselemény"? Nagy vezérünket megsérteni? Főben járó bűn!
szaboria1
Mint volt ATI -s mára a vezetési morál nagyon eldurvult. Ma már a pénz büntetés sok embernél nem számít. Súlyos balesetnél PÁV II-re kell küldeni őket.
FLETÓ
Igen, legyen! Máskülönben nincs visszatartó ereje a törvénynek! Majd a bíróság eldönti, hogy pénzbüntetéssel megússza-e a delikvens!!!
RonaGyuri
@Nessy: nem lehet bűncselekmény mert akkor elsőbb ki kellene adnia a parlamentnek!!! =))
namihami
@Nessy: 10.52: És ha csak a ""barátnőjén"" múlhatna, akkor a testőrségével már azt is főbelövetné, aki csak ránézni, mi több, csúnyán gondolni merészel az ő kis szivecsücskére.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.