Ezt írta Bayer.

Üzent Bayer Zsolt az őt támadóknak: "Nem fognak tudni meghurcolni"

Bayer ismét megszólalt, a blogján igyekezett megmagyarázni, mi az oka annak, hogy egészen eddig nem szólt senkinek arról, amiről tudomása van:

"Nos, van egy rövid és megkerülős magyarázat erre, több ellenzéki portál már megírta: nincs ilyen kötelezettségem ebben az ügyben, úgyhogy bármennyire is szeretnék, nem fognak tudni ezért meghurcolni. De az igazság ennél bonyolultabb. És azzal kezdődik, hogy mi, itt, ezen a térfélen, ilyen esetben nem nézzük meg a büntető törvénykönyv vonatkozó passzusát, és nem annak alapján hozunk döntéseket. Hanem például a feljelentés fel sem merül. Amikor az általam meg nem nevezett egykorvolt barátom és harcostársam ezekről beszélt nekem, akkor ez számomra olyan volt, mint a gyónás. Hogy még patetikusabb legyek: egy barát vallomása. Ami szent, amivel nem élünk vissza, soha, semmilyen körülmények között. És tovább megyek: errefelé akkor sem élünk vissza egykorvolt barátok gyónásával és vallomásaival, ha a barátságnak vége, és az élet a lehető legtávolabb sodort bennünket egymástól – például a politikai paletta két ellentétes pólusán találtuk egyszer csak magunkat" – írta.

Forrás: Blikk

Kép: Hír TV

Itthon - 2021. April 17., 20:00
Orbán Viktor nagy bejelentést tett
Nagyvilág - 2021. April 17., 21:10
Csehország kiutasított 18 orosz diplomatát

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Tehát a baráti beszélgetés elhallgatása fontosabb, mint védtelen kisgyerekek megerőszakolása? Az igen, öregem. Értékrend az megvan. Pedofidesz.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csipetke
Egy retkesszájú elmeroggyantat nehéz is lenne meghurcolni.Bár amit kipofázott,(ha egyáltalán igaz) igaz,név nélkül,de az is egy aljadék,tetű dolog volt,mert ha valaki utánajár,rájöhet,hogy ki volt.Ezekszerint orbán is be lehet [email protected] attól,hogyha valamikor már nem lesznek egymás szíve csücskei,a retkespofájú majd róla is kidumál ezt-azt.
Ez ám az igaz barát,aki a haverság múltával kitálal a volt barát dolgairól.Ez a bayer egy igazi jellemtelen seggarc
csipetke
@csipetke: Ja,és ha olyasmiről szerzett tudomást,mint a pedofília,azt nem évek múlva kellett volna elmondani,hanem akkor rögtön a rendőrségre menni.
Lepényleső
Végtére is igen sok háborús bűnös is megúszta,- hátha hasonló lesz sorsa?
Egyébiránt mindenki mást miért ítél el a bíróság ha valamilyen bűnelkövetésről tudomása van,de elhallgatja azt?
nezelodo
Vajon miért ezt az egy barátját nem dobja föl, amikor az egykori komcsi elvbarátait, harcostársait már mind hátba szúrta?
Horizont
Akkor minek beszélt most róla?
Csak nem így akarta enyhíteni Szájer ereszJózsit?
Ha igaz a története egyáltalán.
Ez a Bayer egy bűzös gennyes kelés az ország testén remélem jövőre süllyesztőbe kerül.
RonaGyuri
ja hogy ő maradt ott ahol együtt voltatok! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok