Gaal Gergelyt a helyi szintű és hazai forrásból megvalósuló településfejlesztési programok összehangolásáért és népszerűsítésért felelős miniszteri biztossá nevezem ki – ez áll a Gulyás Gergely által jegyzett miniszteri utasításban a péntek esti Hivatalos Értesítőben. A miniszteri biztos helyettes államtitkári illetménynek megfelelő összegű díjazásra és kormányrendeletben meghatározott juttatásokra lesz jogosult, tevékenységét két fős titkárság segíti. Gaal kinevezése egyébként már december 10-étől él. Érdekesség, hogy a helyettes államtitkárok bruttó 1,3 és 1,65 millió forint között kereshetnek. Gulyás Gergelynek Gaal Gergely már a sokadik miniszteri biztosa, a kormány.hu oldalon található adatok szerint eddig 15 ilyen posztot betöltő munkatársa volt a tárcavezetőnek, tehát Gaal a tizenhatodik.

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
kísz tagok is sokan voltak annó, összeborulás a rátermettségről majd: Beszél majd az utókor
DR Buboról
kissé felnőttem
kísz tagok is sokan voltak annó, összeborulás a rátermettségről majd: Beszél majd az utókor
DR Buboról
namihami
Csak a tizenhatodik? Van még ott, ahol ez is volt.
Ez is egy KDNP-s élharcos. Lassan nincs annyi tagja annak a pártnak, mint ahány államtitkárja és miniszteri biztosa.
Nessy
@namihami: Látszik, hogy esős volt az ősz! Gomba módra szaporodnak az ilyen, olyan biztosok, megbízottak, államtitkár helyettesek!
kissé felnőttem
@sgl: A gazdád meg szivlapáttal szórja de csak rátok hullik

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.