Különbséget tesznek beoltott és oltatlan személyek között.

Számos rendezvényre csak oltásigazolással léphetünk majd be

Gulyás Gergely a keddi Kormányinfón arról beszélt, szerinte „egészen biztosan lesznek olyan szabályok, nemcsak Magyarországon, hanem Európában mindenütt, amelyek megkülönböztetik a koronavírus ellen beoltott személyeket az oltatlanoktól.

Tehát az oltási könyv az útlevél vagy a személyi igazolvány mellett szerintem egy fontos okirat lesz majd a tömeges oltást követő hónapokban. Majdnem biztos, hogy légitársaságok is fognak ilyen szabályokat előírni, Magyarországon és külföldön egyaránt lehetnek ilyen szabályok – fejtette ki a miniszter.

(Portfolio)

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Nem nagyon fogy, valahogy rá kell venni a tömegeket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
vazze..állítólag az oltás megvéd...akkor mire a diszkrimináció...úgy látom a politikusok feszültséget generálnak...ebből balhé is lehet...emberek fognak egymásnak esni emiatt a marhaság miatt
Aki Én
Nem nagyon fogy, valahogy rá kell venni a tömegeket.
justhpeter
Ezt gondolják a legjobb módszrnek, hogy az embereket az önkéntes "oltakozásra" rávegyék. Szerintem ez a primitív zsarolás vissza fog ütni .
TollerBela
Tovább kell ezt fejleszteni ! A kormányfő és minden tisztviselő évente bizonyos kreditpontot lesz köteles gyűjteni, a vizsgát az önkormányzati bizottság előtt kell majd letenni. Az egyetemek dékánaki vizsgát tesznek minden olyan tárgyból, ami az alapítványaik által birtokolt gazdasági egységek sikeres piaci működtetéséhezszükségesek. A Pannon Egyetemen a kikötőirányításból. A papokra mindez hatványozottan vonatkozik, mert alapképzettségük reálértéke is erősen vitatható ! Oltási könyvet meg csak a pártkönyv mellékleteként árulnak majd ...naná...
tothjani
A Fidesz Párttagsági igazolvány is elég lesz??
És különben van már kutatás arról hogy meddig véd, és milyen sürün kell beadni??
A Spanyolnátha (Influenza A törzs) vakcináját is minden évben javasolják ha éppen az jőn, és az nem ilyen enyhe lefolyású Járvány volt !
Érdekes amikor a Spanyolnátha támad már sehol nincs korlátozás, pedig a maga idejében 2 év alatt 25-70 millió embert megölt.
karma1
@TollerBela: Megnevettettel,...:o))) Igen, akar ez is lehetne a kovetkezo lepes!...:)
karma1
Latom mar a vajdat, amint az Ecserin "occson" megszamitva arulja az "o'ttasi bizonyitvanyt"...:)
Yoda69
Aki pedig kínai vagy orosz vakcinával olttatja be magát az kétszer is belephet ugyanarra a rendezvényre.
karma1
Szoval annak a 183 nezonek nem lehet majd belepni a felcsuti focikapolnaba pecsetes papir nelkul? De szep vilag joooooon!...:o))))
division
@Aki Én: Bizony rá, mert az emberek zöme tudatlan, és csak azért sem adatja be magának az a nyomorult oltást, nehogy már megvédje magát meg másokat is a vírustól.
legott
Számos rendezvényre eddig sem léptem be.
Szarok a rendezvényekre!
A zemberek együtt a rendezvényeken eltöltenek bizonyos időt - ez ki szerint jó?

Időtöltés
Bizonyosság
Remdesivir
Ahol mindenki úgy néz ki, mint Orbán Viktor (a nők is)
jesz
de jóóó...akkor most olyan igazolványt kapok, mint a forgalmi engedélyem? Csak ezt havonta, félévente pecsételtetni kell? a körzeti orvos imádni fogja.
Aztán ha nincs az az anyag, amire az igazolványt kiadták, akkor lehet mással folytatni? Mert a vírus nem adja fel...folyt.köv.
Nyírfa
Két dolgot tartok nagy szerencsémnek. Ja, nem, hármat. Az egyik az, hogy már nyugdíjas vagyok. A másik, hogy ki sem bírnám gyalogolás nélkül. A harmadik pedig, hogy az otthonomon kívül sehol nem érzem olyan jól magam , mint a fák között, az ég alatt, a szabad levegőn.
jesz
@Nyírfa: Akárcsak én...

(gyanús vagy, hogy nem panaszkodsz...mert most az a menő)
kissé felnőttem
@Szeparepa2: majd várd ki amit orbán elképzelte az tán adatvédelmi hibáktól lehet hemzsegő máris tart a téma errefelé
Nyírfa
@jesz: A megoldások híve vagyok. Egy barátom szerint akkor vagyok a legkonstruktívabb, ha problémákat kell megoldanom. Amúgy imádom a meditatív lustálkodást, semmit nem csinálni, csak létezni. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.