A kormány családtámogató politikáját a koronavírus-válság sem tudta felülírni, számos, a családokat segítő, a világjárvány káros hatásait mérséklő, új szabályt vezetett be, miközben a korábban meghozott intézkedések is továbbélnek – tájékoztatta az MTI-t Tállai András. A családi adókedvezmény új szabályrendszerét rögtön a 2010-es kormányváltás után fogadta el a törvényhozás, és míg 2010-ben csupán 12 milliárd forintnyi kedvezményben részesültek a szülők, addig idén a családoknál hagyott összeg eléri a 360 milliárd forintot – összegezte Tállai András. Az elmúlt években folyamatosan bővült a gyermeket nevelő szülőknek járó adó- és járulékkedvezmények köre, összege; olyannyira, hogy jövőre hagyja az állam az eddigi legnagyobb összeget a családoknál – nyomatékosította az államtitkár. A Pénzügyminisztérium számításai szerint 2021-ben várhatóan összességében csaknem 380 milliárd forint marad több mint egymillió szülőnél – tette hozzá.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Tállai elvtársnál biztos. Nálunk 56 ezer ft-tal került többe ez az év, mint a tavalyi (háztartás). Csak emlékeztetőül, csak neki: 2010-ben 669.000 ft, idén 1.160.000 ft. Köszönjük ennek a nép-, és családbarát kormánynak
sokanvagyunk
Csak el ne hízzanak tőle, mint megtörtént ez vele.
csak úgy....
pár hete ,egy németországi lidl áruház zöldséges részlege elött történt!
30 as fiatal (magyar) házaspár,két gyerekkel válogat a paprikák között ,mikor a magyar paprikához értek akkor az asszonyka azt mondtja az urának,hogy ezt "dugja föl magának az orbán viktor" és levett a polcról valami észak afrikai paprikát! mint utóbb kiderült ,nem a magyar paprika volt a hibás a döntésükben! nem a magyar paprika paprikázta föl a hangulatukat!
kokopelli
@csak úgy...: Sajnos egyre inkább vigyáznom kell a bajor "multiknál"!Amikor a hosszú polcok előtt káromkodtam,akkor
egyre több gyerek szólt oda az anyujának,hogy "Anyu az a bácsi tud magyarul!" Csak a menekülés segít! Karácsony és
és Húsvét elött a legß@rabb! Nekem jól jön a maszk,mivel a parkolóban nem baltázhat le az anyuka! (;-))
kissé felnőttem
380 milliárd jó kérek belöle 2 azaz kettő milliót ? mire ? mire 3-at számolok azért hogy az életben egyszer legyen ennyim.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.