A Hír TV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt miután alaposan felhergelte magát azon, hogy Szél Bernadett, Szabó Tímea és Bősz Anett kikelt magából, amiért Orbán Viktor Karikó Katalint, a Pfizer vakcinájának megalkotóját "kisújszállási asszonyság"-nak nevezte, azzal köszönt be a műsorba, hogy szerintem így, kis hangulati elemként induljunk neki három némberrel az újévnek. Néző László, a Mediaworks vezetője profi szakemberként azt is előre látta, hogy bár a "némberezéssel" nincs gond, maximum az ellenzéki lapok fogják majd meglovagolni. Néző gyorsan felvette a műsor fonalát és miután a "nem tudom, ezt a Szabó, Szél és hogy hívják a harmadikat...?" problémakörön sikerült túljutnia egy kis segítséggel, megjegyezte a Szőb az jobb lenne, mert akkor mindegyik neve alliterálna a nevük is...hogy ezt majd magukban hogy rendezik el, ők micsodák vajon? Nők, asszonyok...?" "...vagy némberek!

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
abban a szubkultúrában, ahol egy kiváló tudósnak a kisújszállási asszonyság dukál egy ellenzéki politikusnőnek a némberezés jár! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
@tudode: ja és a börtön mélybugyrába a dagadék + anyját is odatenném, hogy nézzen rá amikor a nőket alázza!! A kedves neje ehhsz már csontváz lenne.
Nessy
@Nyírfa: sajnos úgy jártunk, mint a békák, a lassan melegített üstbe. Mire rájövünk, hogy nagyon forró, már késő!
Nyírfa
@Nessy: Azokat a brekiket pedig, amelyek mér az elején figyelmeztették a többieket, hogy ez üst, és alágyújtottak, kipöckölték maguk közül , ne zavarják a vizet.
Sámannus
Így csak a töketlen kappanok képesek sarat dagasztani.
@Nyírfa: olyan ez is mint tumpika fasisztázása és "bocsánat kérése" Ezek minden emberi formájukat elveszítik, ha a lebukás fenyegeti őket. semmi sem fog számítani szarban fognak fürdeni annyi mocskot engednek ki.
Ludmilla
@Gazella: hát hogyne..Nem olvastad?Eladta a hazai vérkészítményeket külföldre,jó pénzért..
Gazella
@Ludmilla: nem olvasok szennyt a bájer gúnárról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.