A Hír TV Sajtóklub című műsorában Bayer Zsolt miután alaposan felhergelte magát azon, hogy Szél Bernadett, Szabó Tímea és Bősz Anett kikelt magából, amiért Orbán Viktor Karikó Katalint, a Pfizer vakcinájának megalkotóját "kisújszállási asszonyság"-nak nevezte, azzal köszönt be a műsorba, hogy szerintem így, kis hangulati elemként induljunk neki három némberrel az újévnek. Néző László, a Mediaworks vezetője profi szakemberként azt is előre látta, hogy bár a "némberezéssel" nincs gond, maximum az ellenzéki lapok fogják majd meglovagolni. Néző gyorsan felvette a műsor fonalát és miután a "nem tudom, ezt a Szabó, Szél és hogy hívják a harmadikat...?" problémakörön sikerült túljutnia egy kis segítséggel, megjegyezte a Szőb az jobb lenne, mert akkor mindegyik neve alliterálna a nevük is...hogy ezt majd magukban hogy rendezik el, ők micsodák vajon? Nők, asszonyok...?" "...vagy némberek!

Forrás: alfahir.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
abban a szubkultúrában, ahol egy kiváló tudósnak a kisújszállási asszonyság dukál egy ellenzéki politikusnőnek a némberezés jár! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
abban a szubkultúrában, ahol egy kiváló tudósnak a kisújszállási asszonyság dukál egy ellenzéki politikusnőnek a némberezés jár! =))
Clavigo
@Shikari: Ja,,,pont az anyád jutott eszembe...,,Tényleg találó kifejezés,,muteroddal kapcsolatban.
Gazella
Akinek van egy kis esze az nem a hír tv-t nézi.
Nessy
Bayerék nem adhattak mást, csak mi lényegük! Azért Bayer, elvtárs korában nem volt ennyire alpári, mert akkoriban kiebrudalták volna az újságtól! Úgy látszik az elvtársból NER társsá válás nála és Bencsiknél pl. ilyen szövődménnyel járt! Igaz, amíg lócitrom van, veréb is akad! Jelenleg van igény erre a stílusra.
Nessy
@RonaGyuri: Bayer még fejlődhet! Még nem jutott el az "asszony állat nem beszél" kifejezésig. Kövér meg nem mondja, csak a mikrofont kapcsolja ki a nem tetsző hozzászólás esetében!
Clavigo
@Shikari: Mikor a régi jó elvtársak,munkásőrök összejönnek,,dumcsizni, elmélkedni,,,,,az ám a szép,,Igaz csokis szájú ? Rögtön " meglazultak " a farpofáid,te gyökér..
Nyírfa
Igen, képesek magukat a végsőkig lejáratni. Nem gondolnak bele, hogy még évtizedek állnak előttük.
Persze, a kormánygépen sokan tudnak távozni a kipcsak kultúra fellegváraiba, de nem fér be mindenki, aki az elmúlt évtizedben megméretett, és súlytalannak találtatott.
Még van Hír tv?
simmering73
Újévre még ezt a retkedéket is kivetette magából a falusi árnyékszék?
simmering73
Hogy örjöng itt ez a náci csatornapatkány. Ennek is kár volt megszületni.
Nessy
@Nyírfa: Megmondta Lőrinc barát, mikor beszállt a Hír tv bizniszbe, hogy jobboldali, jó tévét akar csinálni. Ez lett az eredmény! Jobboldalinak, jobboldali, és vannak akiknek jó is.
Nyírfa
@Nessy: Nagy jövője nincsen - mint ahogy a Mészáros-féléknek sincs - , a Vodafonná vedlett UPC már kitette a csatornahálózatából, a helyét a jobboldali kultúrfölény első helyezettje foglalta el, amelynek a nevét nem kívánom hirdetni.
Ludmilla
és a nemzeti vérplazmával üzletelő feleségét hogy nevezi?
Nessy
@Nyírfa: A rendben van, hogy minden kormány igyekszik arra, hogy elsősorban mindenhova az ő műsorai jussanak el. Ez nálunk többé kevésbé sikerült is nekik. Rendben, nézze mindenki azt, ami a szíve csücske. De nem ilyen stílusban. Tényleg, ez nem zavarja a Média tanács mimóza lelkét? Vagy az a jó, ha ezt tanulja meg már kiskorában a gyerek, ettől csak jobb lesz a politikai tisztánlátása? Mikor jelennek meg Bayerék összegyűjtött beszélgetései? Remélem, Dúró Dórának fogják ajánlani!
dr. prédikátor
@Shikari: nyikari cerkóf!! te faszszopó köcsőg klözetlakó!!! mi a retkes kibaszott kurva anyádat keresel még mindíg itt??? takarodj vissza a klozetodba te szarzabáló féreg!!!te agynélküli bűzlő szarkupac!!!
Sámannus
Ezek a buzik csak egymást múlják alul. szopnak nyalnak gombot varrnak.
namihami
A médium, a szereplők és a nézők---egymásra találtak. Ez volt a cél és sikerült.
Clavigo
@Shikari: Te tényleg klozettlakó vagy ? Anyádat behozhatnád a sarokról,,hideg van már. Nem sajnálod azt a némbert ?
Gazella
@Ludmilla: Mér'' van ennek a nyuzott nyugger eszenulla valaminek felesége??
Gazella
@Szeparepa2: ha parancsra tette akkor vele együtt a börtön mélybugyrába kell lökni.. hisz bünsegédkezett...
kulabombaafityiszre
Ez a bayer buzi,mert nagyon nem szereti a nőket.
Esetleg müfaszon lovagló lepedő akrobata,mert akkor a ott van a helye hirtv buzi klubbjában.
tudode
Ez a galeri nem csak a gyengébb nemet, a politikai ellenfeleiken keresztül az országból is bohócot csináltak például 2006 őszén, amikor rekultiválni kellett utánuk a Kossuth teret, befészkelve magukat a parlament cafeba, aztán 2008-ban a galeri születésnapján jót röhögtek a hadicselükön
.
------ Orbán nincs is kormány
index.hu/video/2008/03/30/orban_nevetve_nincs_is_kormany/
--------------------------------------------------
.
Az csak hab a születésnapi tortájukon ahogy viszonyulnak a parlamentben a képviselő hölgyekkel:
.
---Durva: így alázzák a nőket a parlamentben
www.borsonline.hu/aktualis/durva-igy-alazzak-a-noket-a-parlamentben/68787
-------------------------------------
-----Szexista politikusok, avagy "bunkódominancia" a parlamentben
nepszava.hu/1060229_szexista-politikusok-avagy-bunkodominancia-a-parlamentben
--------------------------
www.google.com/search?q=Besz%C3%B3l%C3%A1sok+a+parlamentben+a+k%C3%A9pvisel%C5%91+n%C5%91knek&oq=Besz%C3%
.
B3l%C3%A1sok+a+parlamentben+a+k%C3%A9pvisel%C5%91+n%C5%91knek&aqs=chrome..69i57.22033j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------

A fejétől bűzlik az ország, aki egymás között tele szájjal röhög azon, hogy karaktergyilkosságot követtek el az ellen, akinek a kisujjában több van, mint az egész galeriben!
kereső
Az ország szavazóinak több mint fele nő...
Gazella
@tudode: tudod akik alázzák a nőket, akik maguk is anyák! Ezzel az nők megalázásával a saját anyjukat is megalázzák! De erre már nem gondolnak, nem jut el az agyukig.
Nyírfa
@Nessy: Média tanács - vicckategória. Orbán kommunikácós jobbágyai. Hogy fognak kiabálni, kikérni maguknak kormányváltás után, amikor a körmükre lesz nézve.
Olvasom a délutáni cikkeket, a kormányoldal megszólalásait, a híradásokat a ténykedéseikről, és csak nézek mint Rozi a moziban: tényleg megtörténhet, hogy a fidesz emberei azt csinálnak, amit akarnak, mindig, mindenütt, mindenben, akkor is, ott is, amiben nem is illetékesek? Hol vagyunk? Ez még Európa és 2020, vagy a XX. század eleji orosz birodalom reinkarnációja?
Gazella
@tudode: ja és a börtön mélybugyrába a dagadék + anyját is odatenném, hogy nézzen rá amikor a nőket alázza!! A kedves neje ehhsz már csontváz lenne.
Nessy
@Nyírfa: sajnos úgy jártunk, mint a békák, a lassan melegített üstbe. Mire rájövünk, hogy nagyon forró, már késő!
Nyírfa
@Nessy: Azokat a brekiket pedig, amelyek mér az elején figyelmeztették a többieket, hogy ez üst, és alágyújtottak, kipöckölték maguk közül , ne zavarják a vizet.
Sámannus
Így csak a töketlen kappanok képesek sarat dagasztani.
@Nyírfa: olyan ez is mint tumpika fasisztázása és "bocsánat kérése" Ezek minden emberi formájukat elveszítik, ha a lebukás fenyegeti őket. semmi sem fog számítani szarban fognak fürdeni annyi mocskot engednek ki.
Ludmilla
@Gazella: hát hogyne..Nem olvastad?Eladta a hazai vérkészítményeket külföldre,jó pénzért..
Gazella
@Ludmilla: nem olvasok szennyt a bájer gúnárról.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.