Anita már több mint négy éve neveli egyedül Marcit, akinek az örökbefogadását korábban több házaspár is visszautasította. Azóta együtt élnek és a családbővítést tervezik, ám mivel ez a modell nem felel meg annak, amit a kormány ideálisnak képzel, a kistestvér érkezése sem lesz olyan egyszerű.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

101 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
@Shikari: siki te nagyon hülye. Elolvastad egyáltalán a cikket, vagy csak összekeveredtek a papírjaid? Buzi hiszti és a másság elfogadtatása az, ha egy egyedülálló nő egy örökbe fogadott gyermeket nevel, és szeretne még egyet kivenni az árvaházból?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: Azt mondod, a család attól lesz család, hogy a pap áldását adta rá? Ezt a legnagyobb komolysággal vagy képes leírni a 21. században?
Arra kértelek, írd le egyértelműen, hogy a Szájer-Handó házaspár és leányuk szerinted belefér-e a család fogalmába.
Igen, vagy nem?
Kb. 0.1 másodperc alatt adta ki a gugli a te kérdésedre a választ, igen, hivatalosan házasok.
1983-ban kötött házasságot Handó Tünde későbbi alkotmánybíróval, az Országos Bírósági Hivatal első elnökével. 1987-ben leányuk született.
Azt már nem kerestem ki, hogy templomban, pap előtt is kimondták-e az igent. Szerintem ez nem releváns, de szerinted meg ez a mindent eldöntő mozzanat. Tényleg, mi van ha kiderül, hogy csak az anyakönyvvezető előtt írtak alá egy papírt? Meghatározásod szerint ez már bűn és fertő, meg buzipropaganda is. Vagy az mégsem?
Tehát mégegyszer, a Szájer-Handó házaspár és leányuk, megfelel szigorú erkölcseid alapján a "család" kritériumának? Vagy pedig szembesülnünk kell azzal a hihetetlen ténnyel, hogy a fidesz egyik alapítója, a (most éppen) nemzeti és keresztény kormánypárt domináns alakja törvénytelen, házasságnak nem nevezhető kapcsolatban adott életet egy gyermeknek, aki így, az előzőekből következően szintén törvénytelen?
Csizmás Kond
@Giovanni Alba: ...ó baszki...nem tudsz olvasni vagy mi...keress egy hangoskönyvgenerátort és másold be a szöveget az felolvassa.
...és házas...ha érted mit jelent írd le, mert szerintem fogalmad sincs.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: Ne dumálj félre. Ők megfelelnek a te családról alkotott fogalmadnak, vagy sem? Nem nehéz, igen, vagy nem.
Málna
@Horizont: Túl gyakran mondogatod, hogy röhögsz. Engem nem versz át.
Giovanni Alba
@Csizmás Kond: Igen, vagy nem? Az ezt már leírtam, nem tudsz olvasni, olvasni tudsz, értelmezni nem. Ezek nem válaszok a kérdésemre. felelj, nem lehet nehéz. Igen, vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.