Bár az egészségügyi dolgozókat és az idősotthonok lakóit már elkezdték beoltani, a koronavírus elleni védőoltásokkal kapcsolatban minden hír arról szól, hogy nagy a fejetlenség. Ami még ennél is nagyobb baj, hogy nagy az oltással kapcsolatos bizalmatlanság egy olyan országban, ahol ez korábban sosem létezett. Az oka az, hogy a kormány csak a katonai kormányzás logikáját érti, a civil kormányzásét nem, és ez az oltások kapcsán a beoltott emberek alacsony számában világosan látszódni fog, ahogy az is, hogy az mennyire ellentétes a polgárok érdekeivel. A magyar kormány pedig nem hozza nyilvánosságra azt az oltási és logisztikai tervet, ami a bizalomteremtés szempontjából a legeslegfontosabb dolog lenne. Lantos Gabriella, az Új Világ Néppárt egészségügyi szakértője szerint azért, mert nincs.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
@sgl: Csak a győztes birkózó még mindíg nem kapott időpontot Grazból az éremosztásra.
gina
Csoda? egy OP Törzs és OV elmebetegektől mit várni csak a lopáshoz értenek nagy stilusban...
kissé felnőttem
azt mondta orbánus hungarikus hogy 1-2 hónap döcögés aztán begyujtjuk a rakétát , Viszont ami nincs azt eltakarja a lepel, meg a rakéta inditáskor képződő por és füstfelhő hatása.
NKF
Ki a picsa ez a nagy szakértő?Meg milyen párt?Vajon hány párt lesz még 22-ig?
Mind meg akar minket menteni.De jó nekünk.
Aki Én
@NKF: A fidesz nem egy párt? Vagy csak nekik van beleszólásuk? De hát szemlátomást ehhez sem értenek, sőt, nonstop hazudoznak. A nemzeti-beteg azt mondta hetekkel ezelőtt, hogy egy hétvége alatt beoltjuk az egész országot. Ma a kevéske oltással sem bírnak, még a felét sem adták be két hét alatt.
Nem tudtuk, hogy vírus van, oltás lesz? Miért most kezdenek oltóhelyeket keresni? Mi a faszt csináltak eddig? -tudjuk, milliárdokat osztottak szét maguk között-
Az eu a hibás, hogy nincs elég oltás? Hát ami van, azt sem bírjuk. Mi lenne, ha most több lenne?
Szerinted miért nem ismeri senki az oltási tervet, miért titok??
Te miért kritizálsz minden jogos, egyértelmű és logikus kritikát?
MIért keresel mindig, minden alkalommal felmentést a dilettáns, ártalmas kormánynak? Miért van, hogy mindig mindenki hibás, csak a kétharmados kormány nem?
Nessy
@sgl: Miután pár napja nagy harsona szóval bejelentették, hogy 5000 háziorvosi rendelőben is fognak oltani, most utólag megkérdezték a háziorvosokat, alkalmas e a kijelölt rendelőjük a feladatra! Válasz határidő: négy órán belül. Erre az ember már nem tud mit mondani! Igaza van Lantos Gabriellának, és ő finoman fogalmazott.
Nessy
@Aki Én: Lojális fideszes. Ha a kormány azt mondja, hogy rajtuk kívül mindenki hibás, és hülye, akkor neki ez az "igazság"!
Nyírfa
Ne izéljetek má'! Az első egy-két hónap döcög. Megmondta. Majd utána repülünk mint a nehéz kő. Csak semmi izgalom, fő a bizalom, ezt meg az Áder mondta. Igaz, az is elhangzott már , hogy ne a mondókákra figyeljünk. Hát akkor most mire?
Jozefina
A cím felsorolásból hiányzik a kormányzati felelőtlenség!!! Igaz fel sem lehetne sorolni a sok-sok fejetlenséget!!!
Nessy
@Jozefina: Miután nem a fejüket használják sok esetben gondolkodásra, fel sem tűnik nekik a "fejetlenség".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.