A pezsgőt még nem kell behűteni.

Kásler: eddig lehetnek érvényben a szigorúbb járványügyi intézkedések

Kásler Miklós videóblogjának legújabb adásában arról beszélt, hogy a járványügyi intézkedéseket az oltás időtartama alatt is fenntartják, addig, amíg az átoltottság kellő mértékű nem lesz, és nem kell tartani az embereknek attól, hogy megkapják a koronavírus-fertőzést.

Ha a körülmények nem változnak, néhány hónapon belül két számjegyűvé válhat a napi fertőzések száma, és visszatérhetnek az első hullám forgatókönyvéhez hasonló intézkedések

- mondta.

Emlékeztetett, hogy a Pfizer-vakcina esetében az Európai Unió rendelte meg a vakcinát, és osztja szét lélekarányosan. Ahogy megérkezik a vakcina Magyarországra, a magyar egészségügy rendkívül gyorsan és szervezetten teszi hozzáférhetővé az emberek számára az oltási rend szerint – ígérte Kásler.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Addig lesznek érvényben, a jelenlegi szabályok, amíg Orbán akarja! Ameddig nem törvényesíti a teljes bosszúhadjáratát az ellenzéki önkormányzatok ellen, ameddig nem osztott szét minden fillért a költségvetésből a haveroknak, meg ahova szokta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rokker33
@Nessy: Még 2022 ig lesz változtatva.Persze úgy hogy az ne legyen jó az ellenzéknek
Lepényleső
Vélhetően nem rajta múlik az időintervallum,de azt még a meghatalmazást követően az egyedüli ember is képtelen megmondani aki azóta egyedüli felelős minden egyes vírus általi halálozásért,ahogy minden nyűgért a nyakunkon is?
Nessy
@rokker33: Tehát "jogállam" fidesz módra! Addig változtatják, törvényt míg már 30% = 2/3?? És erre még büszke is pártunk és kormányunk a híveivel együtt!
No comment!
rokker33
@Nessy: Ez rajtatok múlik hogy marad e a Fidesz vagy sem!Én egy tisztességesebb országba költöztem (Ausztria)! Én már nem fogok sem Orbánra sem Gyurcsányra szavazni ez csak rajtatok múlik hogy ki fog győzni!!Itt Ausztriában 2 millió szavazóval még nem lesz 2/3 os győzelem sőt választási csalás sem jellemző!
Nessy
@rokker33: Én ehhez "korán" születtem. Már nyugger vagyok, aki feléli a fiatalok jövőjét! Feltételezem ott Ausztriában nem létezik a több százezer ellenőrizetlen levélszavazó sem, aki lelkesen a fideszre szavaz milliárdokért, de a voksa eredményét nem "élvezi"!
rokker33
@Nessy: Teljesen más!Csak egy példa hogy itt a demokrácia működik!Sebastian Kurz kancellár koalíciós pártjának egy tagjárol kiderült ,hogy korrupt.Lemondott az egész kormány Kurzal együtt még bizalmatlansági indítvány is benyújtották ellenük.A korrupt tagot kirúgták és új szavazást kezdeményeztek,amit végül újra Kurzék nyertek meg. Magyarországon még ilyen soha nem fordult elő na ekkora a különbség a 2 Ország között!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.