Próbálták elérni, hogy felhasználhassák a megmaradt vakcinákat, de az oltóközpontokban azt mondták, hogy nem lehetne leadminisztrálni.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Mert nincs oltasi terv. Csak fejetlenseg, kaosz es zurzavar.
Hogy gondolta a taho, hogy majd naponta felmillio embert beolt? Ez az a gennylada teljesen elvesztette a realitas erzetet.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Mert nincs oltasi terv. Csak fejetlenseg, kaosz es zurzavar.
Hogy gondolta a taho, hogy majd naponta felmillio embert beolt? Ez az a gennylada teljesen elvesztette a realitas erzetet.
Málna
Szeretem az ilyen név nélküli informátorokat. Olyan hitelesek...:-)
Nessy
Aki ismeri a jelenlegi kaotikus állapotokat kis hazánkban, az egészségügyi dolgokban döntők névsorát, az ezen meg sem lepődik! Amikor a külügyér szerzi be a szükséges eszközöket, vakcinát, amikor a belügyér és katonák veszik át a kórházak irányítását, amikor az egészségügyért felelős miniszternek a fő problémája az ősmagyarság, ott a hozzáértő szakemberek háromszor meggondolják, hogy megszólaljanak e, és legfőképp a nevüket adják! Oltási tervként van egy felvázolt oltási csoport sorrend ahol felállítottak egy kb. elképzelést az oltási rendről. Részlet szabályozás nincs. pedig az ördög a részletekben lakozik. El lehet mesélni, hogy naponta félmillió embert beoltanak. De! Hol,hogyan, kik? Szavazó kör? És mit csinál az oltás után 20 - 30 percig kötelezően ott maradó emberekkel? Pedig az fontos,mert ha kialakul egy allergiás reakció, azt azonnal el kell látni! Ilyen az, amikor valaki nem ért hozzá, de azt hiszi hogy ehhez is ért!
Yoda69
@Málna: Te vallalnad a neved? Amikor ha valaki vallalja egybol retorziora szamitat. Kirugas, felfuggesztes, stb stb.
Aki Én
@Málna: Számtalan olyan történet volt már, ami még nektek is hihetetlen volt. Aztán mikor kiderült, hogy bizony igaz, akkor mindjárt elfogadható lett, és nagy kuss.
Ilyen volt például orbán lányának esküvőjén történt telefoneltűnés utáni tömeges DNS tesztelés a személyzet körében, amiből feljelentés is lett. Eszméletlen felháborodás volt, a megjelentetője volt hazaárulótól elkezdve minden, azt mondták, hogy ez tömény hazugság, támadás orbán és családja ellen, ilyen nincs, ez elképzelhetetlen, ez már hazugságnak is vérlázító...
Aztán csak előkerültek a bizonyítékok, kiderült, hogy bizony igaz.
De lehetne sorolni a végtelenségig.
Jellemző, hogy ami nektek nem tetszik, vagy kritikus a kormánnyal, az nincs, az csakis hazugság lehet. Hihetetlen történetek kerülnek elő, vagy akár megjelölés nélküli orbán idézetek, és azonnal libsi, hazaáruló, bolsi, komcsi... Aztán mikor egyértelműen kiderül, hogy azt orbán mondta, vagy a kormány tette, akkor már minden rendben. Ebből látszik, hogy nem az eszeteket használjátok. Mindegy mit, csak a nemzeti-vajda mondja. Ha azt más mondja, akkor hazaáruló...
Picit elmebeteg ez az alternatív, szelektált világ, amiben éltek.
lusta
@sgl: A csehek nem véletlenül kérték az izraeliek segítségét. Az izraeli siker egytik része, hogy egy applikációnak köszönhetően a közelben tartózkodó delikvenset be tudják hívni oltásra, így a megmartadt oltóanyag nem kerül kukába.Az ilyen esetekben nnincs jelentősége, hogy a delikvens mikor kerülne sorra.
Csizmás Kond
Ez egy átírt sztori. Egy hete volt megjelentetve hogy agy romániai korházban a szemlyzet részért kiolvasztott vakcina nem fogyott el mert sokan nem akarták beoltatni magukat és hogy a oltóanyag ne menjen kárba a második fázisban előjegyzetteket akarták beolt amit nem engedett meg a mittudomki...
A második fázisu oltásnál mindenkinek szólnak és akkor meg kell mondja hogy beadatja vagy nem sőt figyelmeztetik hogy ha azt mondja hogy beadatja de nem jelenik meg a kitűzött időben mef kell fizesse az oltóanyagot mert program szerint amit felbontanak az be kell adják...szóval ez is a magyar összefogás gyurcsányferences ékes példája, hogy hazudnak reggeltől estig.
emerencia
@Yoda69: ma 8:04 Nem volt mit elveszítenie.
emerencia
@Nessy: 8:34 Szinte minden szakmában a nagypofájú hozzá nem értők hozzák a fontosabb döntéseket. Van ahol a következmény "csak" anyagi, egzisztenciális veszteséget jelent az alantasoknak de az egészségügyben emberéletekbe kerülhet. Szerinted van még lejjebb?
Málna
@Aki Én: Képzeld, én az Athina-sztorit sem hittem el. És milyen jól tettem!:-)
kereső
Nem kell ezen csodálkozni. Az oltóközpontokban valószinűleg kormányhivatali csinovnyikok ülnek- akik azt sem tudják eszk-e, vagy isszák a szervezést., és napi rutinjukon kivül eső dolgok- mint, Makó meg Jeruzsálem. Dilettáns kormány,=operativ törzs= tiszti orvosi szolgálat(???),= orbán. aki kormányozni nem tud, csak a nagy duma, meg a lopás.És ezek ugatnak az ellenzékre, hogy "akadályozzák" a védekezést. Ezt ők maguk teszik a hozzá nem értésükkel- mert minden jól működő szervezetet szét kellett verni- az ántsz-től, a járványügyön át az egész egészségügyet. Mert igy tudnak a zavarosban halászni és odaadó családtagoknak jól fizető állami állást biztositani.
Aki Én
@Málna: Én sem hittem el a ,,svéd" nőt a közröhej tévén. És milyen jól tettem. Meg a 10 éves mexikói sztorit, amit mainak és európainak adtak elő ugyanott.
Megint nem érzed az arányokat.
Pálinkás Pál
@Málna: azért név nélküli mert fél a patkány kormányod retorziójától..bezzeg a hálapénz feljelentés az hiteles lesz név nélkül,igaz? elképesztően ostoba vagy,de legalább lojális a disznóhoz!
Nessy
@emerencia: Csak "feljebb"! Több embert oltottak be, mint amennyi vakcina érkezett! Ennyit a honi nyilvántartásokról adatokról.
Nessy
@Pálinkás Pál: Attól függ! Fideszes elkövető esetében nem vizsgálják, ellenzéki esetében azonnali szankcionálás! Aztán majd egyszer csak kiderül, hogy hamis volt a vád, de erről már nem beszélnek!
Málna
@Aki Én: Nagyon helyes. Legyen bennetek egy cseppnyi kétely, azzal kapcsolatban is, amiket itt olvastok.
Aki Én
@Málna: hidd el, megvan az egészséges kétely mindennel, és mindenkivel szemben.
Sajnos ti viszont nem a szemeteknek, hanem a szemeteknek hisztek. Vagyis orbánéknak.
Mondtam már sokszor, hogy normális ember a saját családjával kritikusabb, mint ti a gazdátokkal.
Ezért is van, hogy a fideszes az alsó kategóriából való, ahogy azt minden felmérés igazolja is.
Mert azt nem látni ami itt megy, hát...
Málna
@Pálinkás Pál: Neked is szép napot, Pálinkás doktor!:-) Mondd csak, gyakran történnek nálunk ilyen retorziók?
Rockxy
namcsak a maradékot, az összesset ki kéne dobni frissibe.
lemming
És nem volt senki a közelben, aki nincs beoltva, így esélyt adva neki, és növelve az országos biztonságot.
Inkább kidobták...
Orbán menthetetlenül tömeggyilkossá vált.
Magyarországon egyedül és kizárólag Orbán Viktor miatt hal meg a legtöbb magyar ember, aki még élhetne.
Egyedül Orbán Viktor támadja Magyarországot és öli meg Magyarországon a legtöbb magyar embert.
Orbán Viktor egy népirtó terrorista !!!

50% ?
Félig üres vagy félig tele a pohár?
Málna
"@Aki Én: Ugye csak megjátszod magad, és valójában érted, hogy a Fidesz MINDEGYIK "kategóriában" a legnépszerűbb párt?
Aki Én
@Málna: Nem, nem az! Sőt, sosem volt, még a csalásokkal, megtévesztésekkel, félreinformálásokkal sem.
Na, erről beszélek. Ti csak a propagandának hisztek.
Ugye csak megjátszod magad, és valójában érted, hogy a Fidesz 2002-ben több szavazattal bukott meg, mint amennyivel később kétharmados lett. Hogy te ezt hogyan értékeled, annak nincs jelentősége.
Pálinkás Pál
@Málna: igen...most mintha éppen az SZFE- darálták volna be...átjátszva az ukrán disznónak... a karaktergyilkosságokat is biztos csak álmodom...mennyi pénzt kapsz ezért a seggnyalásért?...
Málna
@Aki Én: És mondd csak, melyik párt is az, amelyiknek több szavazója van a felsőbb kategóriákból, mint a Fidesznek? Miért kell hazudni a nyilvánvalót?
Málna
@Pálinkás Pál: Valakinek járt a szája, és ezért bedaráltak egy egész egyetemet? Palikám...Orvosokra gondoltam egyébként. Sokat rúgtak már ki?
Pálinkás Pál
@Málna: csak azokat akik szóvátették az ámokfutást
Málna
@Pálinkás Pál: Példát tudsz mondani?
Aki Én
@Málna: ...ne kezd elölről. Többen vannak a fidesz ellen, mint mellette. És ez nem a te beteg felfogásodon, meg ostoba ámításodon múlik. És ha 8 millió ember okádik a gazdádtól, akkor totál mindegy, hogy egyébként kit kedvel, vagy nem kedvel.
Legalább magadat ne baszd át!
Más: Számtalan orvost váltottak le, küldtek el, mert véleményt mondott.
Málna
@Aki Én: Akkor még egyszer megkérdezem, mert úgy tűnik, elsőre nem értetted meg a kérdésemet: Melyik párt is az, amelyiknek több szavazója van a felsőbb kategóriákból, mint a Fidesznek?

Tudnál mondani pár példát a számtalan orvos közül?
Pálinkás Pál
@Málna: nos...tavasszal hány kórházigazgatót küldtek el?..mert nem ugrott mengele utasítására?../ ágykiürítés../ teljesen feleslegesen?
Málna
@Pálinkás Pál: És ebből hányat az eltérő véleménye és nyilatkozatai miatt?
Málna
@Pálinkás Pál: Az összes kórházigazgatót? Nemár, Palikám...:-)
Pálinkás Pál
@Málna: hol írtam hogy az összeset, félcédulás?
Málna
@Pálinkás Pál: Azt írtad, mindet. Már nem is emlékszel?
Pálinkás Pál
@Málna: neked qrva nagy szövegértési problémáid vannak...pszichológusnál jártál már miatta?
Málna
@Pálinkás Pál: Ne terelj, Pali! (Szövegértési problémával pszichológushoz...?:-))
Pálinkás Pál
@Málna: a te bajodra szerintem az kell...vagy pszichiáter,ha mélyebb a probléma..
Málna
@Pálinkás Pál: Mondom, hogy ne terelj! Nálam ez nem jön be. Szóval hány orvost rúgtak ki?
Pálinkás Pál
@Málna: nézz utána...annak is utánanézhetsz hányan hagyták ott az egészségügyet...
Málna
@Pálinkás Pál: Egyet sem tudsz mondani. Mekkora kamugép vagy te is...
Pálinkás Pál
@Málna: vazze...google, beütöd kórház igazgatók elbocsátása...te tényleg gyengeelméjű vagy...esetleg csak játszod a hülyét?...bár szerintem az első...de teljesen mindegy...
Málna
@Pálinkás Pál: Hagyjuk, Pali, ne szenvedj tovább...:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.