A világszintű nehézségek ellenére Magyarország tömegével védte meg a munkahelyeket – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Budapesten, a faipari termékeket gyártó Falco Zrt. beruházását bejelentő sajtótájékoztatón.

Szijjártó Péter szerint a magyar munkahelyeket a beruházásösztönzésre építő gazdaságstratégia mentette meg.

A kormány ennek megfelelően 1,2 milliárd forinttal járul hozzá a Falco 8,2 milliárd forintos fejlesztéséhez, amely több mint 300 alkalmazott állását tartja fenn

- tette hozzá.

hír/kép:MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Magyarország- lehetséges, hogy tömegével védett meg munkahelyeket. A vállalkozók fogcsikorgatva, tartalékaikat felélve,a fejlesztésre félretett pénzt felhasználva, a dolgozóik által is belegyezve csökkentett munkaidőt/bért alkalmazva. De ezek/és azok nem ti vagytok.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kokopelli
@kereső: Ilyen nagy eredményt talán számokkal kellene alátámasztani! Lehet,hogy ilyen szerények a "pubiék"?
Nyírfa
@Béla333: Azt az úriembert ajánlom problémafelvezetőnek, aki tegnap a rendőröknek hosszan és hangosan magyarázta , miért van kint a téren. Mert megkérdezték. Kell az a konzultáció, no, anélkül nem pörög a gazdaság.
Ártó Péter viszont nem vegyül a polgárokkal, mert azok nem adnák meg neki a tiszteletet. :)) Képzeld, követelnie kellene. A Hősök terén, ahol a Zorbán elkergette a ruszkikat. :)))
justhpeter
Szíjjártó esetében két dologról van szó: vagy hülyeséget beszél, vagy hazudik.
gina
Hazug patkány. el kellene itélni "Fake news" miatt ezt a vizfejü idiótát !!
solidedge
Orbánék tovább folytatják a lakosság beoltását. Az M1 és a jobboldali média oltja a hülyeséget a hiszékeny emberekbe. Az oltás mellékhatása a teljes elhülyülés, aminek legláthatóbb jele, hogy elhiszik a Fidesz kommunikáció baromságait.
ómió
Sőt! Még a fránya valóság szerint is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.