A Szegedma.hu szerint reggel futni ment, de a sportolás után nem ért haza Szabó Bálint szegedi önkormányzati képviselő. Felesége hétfőn délelőtt jelentette férje eltűnését a rendőrségen.

Eltűntként kereste a rendőrség a szegedi képviselőt, aki leleplező sajtótájékoztatót ígért mára

Szabó vasárnap még egy videóval jelentkezett Facebook-oldalán, amelyben súlyos állításokat fogalmazott meg Botka László polgármesterről és leleplezést ígért hétfő reggelre.

A rendőrség az Indexnek megerősítette, hogy eltűnt személyként keresik a képviselőt, fel is került a hatóság honlapjára.

Frissítés: a delmagyar.hu információi szerint estére Szabó Bálint előkerült, egyelőre annyit tudni róla, hogy életben van.

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gina
Jaj persze az ellenzék elrabolta, ezt akarja ez a mocsok fidesz elhitetni, de biztos vagyok benne,hogy a barátnőjével szórakozik valahol..
jesz
játszott az oroszlán bajszával, azt hitte szundít...

De talán más történt...
solidedge
A Fidesz elindította választási kampányát. Most éppen az emberrabló, vagy gyilkos baloldal a csapás iránya.
human
Ez a faszi nem százas. Miután Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármester lett állandóan a nyakára járt a marhaságaival. Gyakorlatilag az előző fideszes vezetés mulasztásait akarta számon kérni a frissen megválasztott polgin.
human
Mindenki megnyugodhat! Rossz pénz nem vész el:

"A szegedma.hu vette észre, hogy estére eltűnt a rendőrség oldaláról a szegedi független képviselőről szóló körözés. A lap a rendőrség oldalán név szerint is rákeresett Szabóra az eltűnt személyek listájában, de nem találta ott. Azóta keresték a rendőrséget is, és megtudták, hogy a képviselő élve előkerült. Több információt egyelőre nem közöltek, későbbre ígértek tájékoztatást."
hang.hu/belfold/2021/02/15/mar-a-rendorseg-is-nyomoz-az-eltunt-szegedi-onkormanyzati-kepviselo-ugyeben/
Nessy
@human: "Az ember nincsen fából, ki kell rúgni a hámfából"? Vagy valamelyik krimi sorozat forgatókönyvét fogja elmesélni? Majd kiderül, ha kiderül!
Ludmilla
meg kell kérdezni a csepregieket,hogy ez miféle ember... egy hulladék
jesz
Előkerült!..

Most szerkesztik a hihető nyilatkozatot..
human
@Nessy: A cikk szerint a pszichiátriára vitték a rendőrök. Szóval nehéz lesz komolyan venni bármit is mondani fog a jövőben (mondjuk ez így volt a múltban is)
Nessy
@human: Ma este már a "sürgősségire vitték" a jelen rendőrségi nyilatkozat szerint. Nesze neked "hitelesség"!
Peller Anikó
@human: Az "élve előkerült" szóhasználat azért elgondolkodtató..
human
@Nessy: Akkor a sürgősségire. De közben ő szirénázott !!! :D
Peller Anikó
@human: Mert ha nem volt összeverve akkor nem indokolt az "élve előkerült" szóhasználat.

"Szabó kedden az RTL Híradójának nem akart nyilatkozni, de kamerákon kívül annyit még mondott, hogy nem önszántából ment Makóra".
human
@Peller Anikó: Könnyen lehet. Egyébként Makót Lázár János új otthonának nevezte miután MZP lett a polgármester Lázár embere helyett Hódmezővásárhelyen. Csak úgy eszembe jutott.
Peller Anikó
Megszólalt végre, a rendőrség úgy tűnik nem állt a helyzet magaslatán: heten lepték meg Újszegeden a futópályán, vélhetően románok, Makóra vitték, állítása szerint fenyegették, megkötözték, vélhetően elkábították, levetkőztették és alágyújtottak egy szalmabálával:

karcfm.hu/archiv/ego-szalmabalan-ebredt-az-elrabolt-szegedi-kepviselo-hangolo-2021-03-10/

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.