A szlovák és a cseh miniszterelnök egyértelműen leszögezték a napokban: nem hajlandóak az Európai Gyógyszerügynökség által nem bevizsgált és főleg nem engedélyezett kínai és orosz vakcinával való oltást engedélyezni az országaikban. Veronika Remisová, szlovák miniszterelnök-helyettes kijelentette, hogy nem kezelhetik kísérleti nyúlként az embereket, Csehországban pedig egyértelműen elutasították, hogy a magyar példát követve, dokumentáció nélküli oltóanyagot vásároljanak. A lengyel parlament egészségügyi bizottságának elnökhelyettese kijelentette, hogy kizárólag akkor fogják egyáltalán fontolóra venni az orosz Szputnyik V használatát, ha az Európai Unió engedélyezi a szérumot.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Putriccelli,,megint égtél,,mint egy szaros gatya.!! Egyébként meg a szájbabaszott familiádon " kísérletezzél ",,orosz- kínai vakcinával.,,Vagytok elegen,,more.
Nessy
Tévedni emberi dolog! -mondá a sünmalac! Orbán eltévedt, azt hitte a magyar parlamentben ad elő, a 133 bátor emberének. Akkor jött rá a tévedésére, amikor nem volt hangos ováció és helyeslés.
kissé felnőttem
szokta a cigány mondani nagyságosúr ez a ló bátor ám, nekimegy a falnak is, hát igen nekimegy mert vak Vak bizony azt hiszi mindenkit megetet beetet
Qqberci
és most a fal adja a másikat :-)))...
Clavigo
Putriccelli,,megint égtél,,mint egy szaros gatya.!! Egyébként meg a szájbabaszott familiádon " kísérletezzél ",,orosz- kínai vakcinával.,,Vagytok elegen,,more.
kissé felnőttem
@Nessy: tudni kell orbán nem beszél németűl, a Lengyel meg a Cseh igen és perfekt , a szlovák meg szándékosan nem akarja a magyart, hallani sem, ez a saját tapasztalásom is tudnak magyarul de valahonnan 1920 tájékán a magyarok megvezették őket, egy templom épités szentelés során aztán több halott lett a magyar sortüz után mert mást neveztek ki mint akit a közösség kért , hasonló zajlótt délvidéken is hideg napkok - ként emlegetik ma is, Ők sem felejtenek és etetni sem hagyjál magukat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.