Jakab Péter is megszólalt a Facebookon ma, az apropó az volt, hogy az Európai Bizottság közel 40 millió eurót kíván adni Magyarországnak.

Miközben Orbán idehaza az adóforintokat nem válságkezelésre költi, hanem saját magára, addig az Európai Bizottság most újabb, közel 40 millió eurót kíván adni Magyarországnak a járvány és a válság elleni küzdelemre.

-kezdi a posztot a jó hírrel, de arra kéri Bizottságot, hogy a pénzt ne a kormány kapja, hanem a bajbajutottak.

A rossz az, hogy ha a magyar kormány kapja ezt a pénzt, akkor az egy az egyben el is fog tűnni az Orbán-klán zsebében. Márpedig ebből a pénzből nem a miniszterelnököt és pereputtyát kell tovább gazdagítani, hanem azokat kell megsegíteni, akik a vírus okozta válsághelyzetben elveszítették a megélhetésüket.

A Jobbik ezért arra kéri a Bizottságot, hogy az újabb támogatást ne a tolvajkormány, hanem közvetlenül a bajba jutott magyarok kapják meg.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Nagyon helyes! A tolvajbandából 2022-után még a szart is ki kell verni, az elsíbolt milliárdokkal együtt és hűvösre vágni ezt a velejéig rohadt parazita bagázst!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
tudode
Úgy tűnik a felcsúti nemzetvezetőnek két füle van/volt 2011 óta amit a fejére olvastak tisztességes ember elsüllyed szégyenében, mint pl.
.
----- Frank Engel, luxemburgi képviselő értékeli a jelenlegi magyar helyzetet
www.youtube.com/watch?v=d8IkyQ9v3n0&t=36s…
--------------------------------------------------------
.
És a többiek:
.
www.youtube.com/results?search_query=Orb%C3%A1nnak%3A+Az+EU+nem+ATM
-----------------------------------------
.
Képes mosolyogni a hozzá szólók reguláján!
.
Úgy, miknt ahogy a bennszülötteknek mondta, ha nem tetszik a kisvasút meghosszabbíom Bicskéig!
.
Egy tisztességes állampolgár hasonló helyzetben kikaparná a szemét annak, aki becsületébe gázol!
.
Jakab Péter nem kertel a plenáris üléseken sem, pacekba olvassa a NER-eseknek azt amit megengednek maguknak a közösből saját hasznukra!
ómió
@Eladott Ország: Ha tömeggyilkost keresel, bolsiék fajkreténje, tekints a bolsi tetübandádra! Világszerte "csak" 100 millió embert mészárolt le!
ómió
@Eladott Ország: Böszme vezéredről makogsz? Ennyire ismered!?
ómió
@1984: És ki mondta neked, hogy nem!? Amúgy meg, ha ezzel másra is lehet mutogatni, az semmit nem változtat Parizer Kisnyilas Peti "státuszán"!
solidedge
A Fideszhez közelálló gazdasági szereplők óriási pénzekhez jutottak, aminek egy része még jelentős túlárazás is volt. Az így felgyülemlett hatalmas tőke nem heverhet parlagon. Gyakorlatilag mindent felvásárolnak, aminek értéke van. Már attól tartok a Balatoni fiaskók után, hogy Mészáros köre megveszi a Bükk hegységet, ahová többé nem tehetem a lábam, vagy csak horribilis belépőjegy árért. Egyébként 1989-es rendszerváltás is erről szólt (mi bevettük, hogy a demokráciáról).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.