A volt EU-biztos őszintén bízik abban, hogy nem végleges a szakítás. Szerinte csak fél lábbal vannak kinn a Néppártból – írja a 168 óra.

Számomra ez egy jelentős folyamat, mert nagyon befolyásolja a politikai énképemet az, ami éppen zajlik európai szinten a Fidesz körül. Annak idején teljes mellszélességgel üdvözöltem, amikor belépett az Európai Néppártba a Fidesz. De még mindig úgy fogalmazok, hogy csak fél lábbal van kinn a Fidesz a Néppártból, ugyanis egyelőre csak a frakcióból lépünk ki

– mondta az egykori külügyminiszter.

Szembe megy a Fidesszel Navracsics Tibor? Van remény, hogy a Fidesz visszatérjen a Néppárt frakciójába
Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Egyfajta reménysugárnak tartja azt, hogy a KDNP-s Hölvényi György bent maradt a Néppárt EP-frakciójában, mert most ő a kapcsolat a két párt között, s talán Hölvényi György biztosíthatja a visszautat.

Bár jelenleg a pálya széléről nézem az eseményeket, nagyon bízom benne, hogy a 2024-es Európai Parlamenti választásokig a Néppárt tagja marad a Fidesz. Ugyanakkor magam is érzem az elhidegülést a Néppárt és a Fidesz között. Szerintem becsületes volna az érintetteknek férfimódjára megbeszélniük a kialakult helyzetet. Mindenesetre jelenleg egyáltalán nem vagyok feljogosítva arra, hogy a partvonalról bekiabáljak. S attól tartok, nem is kíváncsiak a véleményemre

– fejtette ki Navracsics Tibor.

Forrás:168 óra
Címlapkép:MTI

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Kar erolkodni Navracsics. Ez a fideSS nem az a Fidesz ami egykor belepett a Neppartba. Ez egy mocskos naci kepzodmeny, amit Europa kivet magabaol. Es ha jovore megjon a magyar emberek esze, akkor jovore Magyarorszag is kiveti magabol ezeket a megrogzott bunozoket. Ha neked meg van egy csopp eszed, akkor most hagyod ott oket.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Kar erolkodni Navracsics. Ez a fideSS nem az a Fidesz ami egykor belepett a Neppartba. Ez egy mocskos naci kepzodmeny, amit Europa kivet magabaol. Es ha jovore megjon a magyar emberek esze, akkor jovore Magyarorszag is kiveti magabol ezeket a megrogzott bunozoket. Ha neked meg van egy csopp eszed, akkor most hagyod ott oket.
1984
Navracsics is bűnöző.
Nem ússza meg ő sem az elszámoltatást!

Ez is próbál konszolidálódni, hogy megússza a vizsgálatot, de már késő (az emberarcú szörny).
Te is mész a kínpadra !!!
Béla333
Szeretne a Néppárt a szájából segget csinálni?
Akkor vegyék vissza a Fideszt!
Gauntlet
Remélem nem veszik vissza őket ! nagy égés lenne !
justhpeter
Navracsics vagy kórosan naív, vagy ordas gazember. Hogy lehet ott becsületet emlegetni, ahol Orbán és a fideSS jelen van ?
Pont azért rakták ki őket a frakcióból mint macskát szarni, mert még a becsület szót sem ismerik. A fideSS-kdnp számára a becsület, a tisztesség a gyengeséget jelenti. A nemzet, a kereszténység szó csak a paravánt takarja, ahogy az első Orbán kormány idején a polgár szó. Ténylegesen egy kleptokrata-nemzeti-horogkeresztény csürhe a fideSS-kdnp.
kereső
"2010. április 29-én Orbán Viktor kijelölt miniszterelnök az újonnan felállítandó Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium vezetőjének, valamint miniszterelnök-helyettesnek jelölte.

2012. szeptemberében közfelháborodást váltott ki a gyilkos Ramil Safarov kiadatása Azerbajdzsánnak a Navracsics által vezetett magyar Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztérium által. "Hrayr Tovmasyan örmény igazságügyi miniszter levélben fordult a Közigazgatási- és Igazságügyi Minisztérium (KIM) vezetőjéhez, Navracsics Tiborhoz pénteken. Tovmasyan szerint a magyar kormánynak "tudnia kellett", hogy a hazájában hősként ünnepelt baltás gyilkosnak mi lesz a sorsa kiadatását követően. Az örmény igazságügyi minisztérium ezért megszakított minden kétoldalú kapcsolatot a KIM-mel."[6]"

Hátha van olyan aki már nem emlékszik erre a Navracsicsra-akinek elévülhetetlen érdemei vannak az Alkotmány megpuccsolásában, a jogállam lebontását eredményező "sarkalatos törvények" megalkotásában.
Jó fideSS-es mi?? A múltkor a hvg, most meg a 168 óra /mindkettő független???/ készit interjút ezzel a talpig becsületes, gerinces jogtudóssal.
Béla333
Jó zsaru-rossz zsaru történet?!
Csak játszanak velünk, de mindannyian tevékenyen hozzájárultak, hogy egy ilyen élhetetlen ország legyen Magyarországból!
A sok gerinctelen, mocskos kispajtás majd nem győzi hangoztatni, hogy ő nem... Ő csak parancsra tette...
De ez nem szokott beválni. Aki aljas dolgot csinál, az aljas. Ha parancsra, ha nem...
TollerBela
Navrát hallgatva, olvasva és nézve a normális embernek felfordul a gyomra. Kit akar ez a csigabiga átverni ? Saját magát nyilván nem is tudná ! Minket meg már régen nem tud ! Marad a fidesz birka népe, hadd lebegjenek a kétkedők, hadd bízzanak még két hétig a vezér földöntúli bölcsességében ...
colibri
Ha ez igaz, megette a fene az egészet! Kinek hiányzik egy előlről kezdődő cirkusz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.