Január végén derült ki, hogy a Momentum ifjúsági tagozatának egyik tagja ellen gyámhatósági eljárást indítottak, mert nyáron lemosható festékkel „jachtparkoló” jelzést festett a Külügyminisztérium épülete elé – írja a Blikk.

Beidézték a rendőrségre a Momentum több elnökségi tagját – ez az oka
Fotó: Momentum

A gyámhatósági eljárás ellen tiltakozásul felfestettük újra a jachtparkolót, ezúttal Tóth Endre és én is ottvoltunk és elkísért minket több TizenX-es is. 3 héttel ezelőtt kaptunk idézést szabálysértés elkövetése miatt

– foglalta össze az eseményeket röviden Orosz Anna.

Itt igazából az az érdekes, hogy miért szabálysértés az, ha valaki kifejezi a véleményét egy vízbázisú krétafestékkel. Ennyi erővel a kisiskolásokat is lehetne büntetni, akik ugrálóiskolát rajzolnak. Ez nyilvánvalóan nem bűncselekmény, nem szabálysértés, csak azért kezelik annak, mert Szijjártó Péter látószögébe került ez a yacht. Itt nyilvánvalóan hatósági vegzálásról van szó. El akarják venni mindenki kedvét attól, hogy megnyilvánuljanak, az ellenállásukat kifejezzék, hogy szabadon véleményt nyilvánítsanak. Mi a Momentumban egy olyan országot szeretnénk teremteni, ahol a politikai véleménynyilvánítás nem szabálysértés, hanem mindenkinek a szíve joga. Támogatjuk azokat a fiatalokat, akiknek van politikai véleményük és nagyon helyesen aktív állampolgárként jártak el

– mondta Tóth Endre.

Orosz Anna zárásként hozzátette azt is:

a Momentumot nem lehet megfélemlíteni, így továbbra is kifejezik majd a véleményüket.

Forrás: Blikk

Címlapkép: Facebook

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a pandémia idején ez a legfontosabb dolguk???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
A maffia rendőrségének is ez a legfontosabb dolga? Hogy olyanokkal szórakozzanak, akik ki merik mondani a véleményüket?!
Száz és ezermilliárdokat lopnak el a közösből és ez a maffiát támogató szervezet meg az ilyen disznóságokat szóvá tevőket vegzálja?!
Aljas mocskos dolog ez és nem hivatkozhat senki arra, hogy ő parancsra lett aljas!
justhpeter
@fergeteg: Olvasd kettővel lejjebb Szeparepa2-t, az ő véleménye veled kapcsolatban hiteles.
justhpeter
@RonaGyuri: Másik komoly feladat a maszkellenőrzés. Már ha elúnták a momentumosog izélgetését.
solidedge
Az orrunk előtt lopnak el milliárdokat az Orbán nyaloncok. A rendőrség meg megmosolyogni való csínyeket vizsgál. Ezt már nem lehet komolyan venni. A Fidesz Nagycirkusz szórakoztató mutatványa. A rendőrök meg elfelejtették, hogy Orbán lázító szövegére verte őket ronggyá a felbőszült huligán banda.
kereső
@solidedge: Meg azt is, hogy még mindig él a semmisségi Tv., amely kimondja, hogy a rendúr hazudik, és orbán vette el a korhatár előtti ellátásukat, a szolgálati nyugdijat.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.