A jobboldal az értékekben hisz, a baloldalt az érdekek mozgatják – mondta az egykori tévés.

Rákay Philip: "Nem abból az anyagból gyúrtak, hogy a Gyurcsány-féléktől megijednék"

Fotó: MTI/Beliczay László

A Magyar Nemzetnek adott interjút Rákay Philip. A kommunikációs szakember karrierjét egy zenei televíziónál kezdte, 2002-ben ő volt a Hír TV egyik alapítója, 2011-ben az M1 intendánsának nevezték ki. Rákay több fideszes rendezvényen is konferansziéként vett részt, az utóbbi időben pedig a Megafon Központban oktat kormánypárti fiatalokat.

Közzétette: Rákay Philip – 2021. január 27., szerda

Rákay a beszélgetésben elmondta:

a magam ura, kizárólag a benne megszólaló lelkiismereti hang irányítja, „nem pedig bárhonnan érkező direktívák”.

A Facebookon neki címzett „napi fenyegetések” mellett visszatérő elem szavai szerint, hogy „biztos van az a pénz, amennyiért Orbán Viktor szekerét tolom”.

Szánalmas, hogy a túloldalon valószínűleg el sem tudják képzelni: van, ami és aki pénzért sem megvehető. Amikor 2002-ben kiálltam a színpadra a Kossuth téren, egy felívelő médiakarriert, rengeteg lehetőséget kockáztattam, mégis odaálltam egy számomra hitbéli, ám akkor szinte elveszettnek tűnt ügy mellé. Ki is rúgtak mindenhonnan

– fogalmazott. Arra a kérdésre, hogy miért most érezte úgy, hogy újra bele kell vetnie magát a politizálásba, azt felelte: nem bírta tétlenül nézni, „ahogy a reformkommunisták megint újracsomagolják magukat, s összebútoroznak a reformnácikkal meg az újrafogalmazott szélsőliberálisokkal.

Az egyetlen kötőanyaguk pedig csupán annyi, hogy Orbán Viktor megbukjon, tette hozzá.

Hozzátette:

Nem abból az anyagból gyúrtak, hogy a Gyurcsány-féléktől megijednék. Az igazságérzetem lángolt fel, s talán azért éppen most tértem vissza, mert megengedhetem magamnak, hogy azt mondhassam, amit gondolok. A magam ura vagyok, kizárólag a bennem megszólaló lelkiismereti hang irányít, nem pedig bárhonnan érkező direktívák.

Rákay Philip arról is beszélt, hogy szerinte ma az a legfontosabb kérdés, hogy meg tudunk-e maradni Európa közepén? A migrációval kapcsolatban úgy fogalmaz: ha egyszer kiengedjük ezt a szellemet a palackból, visszafordíthatatlan folyamatok indulnak el.

Ez a lényegi kérdés, nem pedig a politikai bulvár kategóriába tartozó, sokszor felhánytorgatott jachtozások. Szerintem a Fidesz a legkevésbé előnyös arcát mutatva is ezerszer különb, mint a szörnykoalíció a másik oldalon, akik bármikor képesek el- és kiárulni az országot idegen érdekeket szolgálva

– hangzott el a beszélgetésben.

Forrás: magyarnemzet.hu, 24.hu

Címlapkép: Facebook/Rákay Philip

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hazug kormány hazug szócsöve. A magyarok többségét megalázni a másként való gondolkodásért több, mint bűn. A főbűnös pedig Orbán aki ezt a kegyetlen légkört megteremtette.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Igazságérzet? Hát, az nagyon mélyen lakozik Rákayban! Politikai tisztánlátása tökéletes! Azért összegyűlt emberek számának megállapítására ne vállalkozzon.
Pálinkás Pál
majd a sitten... a kancigányok közt legyen nagy a pofád! 9mádják a buzeráns ,beképzelt majmokat..
namihami
Arról se hallottunk soha, hogy a [email protected] félne bárkitől!
Akkor neked sincs okod!?!?!
ómió
Philip-Philip! Pedig neked is be van ígérve a földönfutóvá tétel! Mégpedig ("népi") "demokratikusan"!
solidedge
Hazug kormány hazug szócsöve. A magyarok többségét megalázni a másként való gondolkodásért több, mint bűn. A főbűnös pedig Orbán aki ezt a kegyetlen légkört megteremtette.
Nyírfa
Kormánypárti fiatalokat oktat...feltétlenül szuggerálja beléjük, hogy az anya nő, az apa pedig férfi, hogy Magyarország szellemi, erkölcsi és gazdasági szuperhatalom, csak Brüsszel önös érdekből lábbal tiporja. láncra veri kis nagyhazánkat, tiltja az elpotyázott ,régvolt magyarlakta vidékek visszacsatolási kísérletét, elnémítja szabadságot követelő hangjainkat, melyek pedig ezer éves államiságunk logói, és akkor még ez a Soros is, a Gyurcsányfélékről nem is beszélve. Mert mindenki csak ellenünk van, pedig az élet országútján mi vagyunk a cél, az irány, a minta, a büszkén lobogó zászló, a kegyelem, az áldás, de senki nem ért meg minket, árvái vagyunk ennek a világnak. Szegény mi.
Szegény Kálmán , ha egyszer meglátja szerény kis egoját, de kicsinek fogja érezni magát. Vagy már most is ezért akar olyan nagy, erős és bátor lenni? A nagyfiú, aki másokat oktat, és még a Gyurcsánytól sem fél...igen, ez lehet életcél a jobboldalon: nem félni a Feritől. Rendben van, fiú, csak ez a kormányzáshoz nem elég. Tudás is kéne.
Qqberci
Fülöpke, ne feledd: szarból vagy és szarrá leszel!...
Clavigo
Egy szardarabnak nincs mitől félnie... Kálmánka,,nem vagy te olyan qrva érdekes senkinek sem...
kereső
Philip?? Mi van, szégyenli az egyik legnagyobb királyunk- Könyves Kálmán nevét? Vagy azt "közönségesnek" találta??Győzzön az eltartott kisujjú sznobizmus.
sgl
Philip beszól, annyi mint a szar kiszól a budiból.
kereső
Nem is a "gyurcsány -féléktől" kell megijedni, hanem Gyurcsánytól. Na nem Neked- " a sas nem kapkod legyek után", hanem orbánodnak.
sgl
@kereső: a geczi nevét vagy 10 éve le sem írom.
Becézgetem.
Eladott Ország
Rákay Philip Kálmán, aki meglehetősen kitartó seggnyalással ette be magát a Fidesz bőre alá, a Top TV nevű első magyar zenei televíziónál kezdte a karrierjét, de műsort vezetett a Juventus rádióban, a Z+ és VIVA zenecsatornákon is, majd 2002 nyarán az akkor még tudjuk melyik Hír Tv elindításában is közreműködött. Ő az:
youtu.be/siPLE7eLahw
Tökmindegy is. A legalján túl is van élet: a Top TV stúdiójából Rákay felért a csúcsra, mint az összes szervilis, seggnyaló parazita, akinek kiadják, vagy felvásárolják a könyveit és az erről szóló arcpirító pénzkidobást a miniszterelnök sajátkezűleg írja alá. Aki a büdös életben nem fogja megtudni milyen tisztességes munkával a piacról megélni. Akinek felbecsülhetetlen műveit azért kell önkényesen felvásárolni az adófizetők pénzén, mert a kutyának nem kellenek. Ez a helyzet és ennek soha nem lesz vége. Naponta osztogatják a tehetségtelennél tehetségtelenebb udvari bolondoknak a közpénz tíz-százmilliókat. Ezúttal kapcsolt tragédiaként nemsokára Rákay Kálmán kamufirkálmánya is ajánlottan kötelező irodalom lesz az iskolában. Salakország.
kulabombaafityiszre
Vedd már észre kálmán,árnyékbokszolsz.A szerinted "gyurcsány-félék",le sem szarnak egy olyan fideszes megélhetési csicskát mint amilyen te vagy.
mzper x
Téged abból az anyagból gyúrtak, hogy Orbán nélkül egy senki vagy.
Orbán árnyékában osztod az észt, de ahogy eltűnik az árnyék, marad a sötétséget megvilágító fény.

Azért az meg van darabra, hogy Rákay Philip tevőlegesen részese Magyarország történelmének meghamisításában?
Ki szerint nem ez az egyik legnagyobb bűn egy ország életében?
tudode
Mit tehet egy ember egy ilyen szerelemmel, ahol a narancsosbuktás beígérte, hogy "Lesz 14. havi nyugdíj"
.
----- Orbán Viktor Eger 2006. 01. 20.
www.youtube.com/watch?v=e3VgqOH2VfQ&t=250s
--------------------------------
.
Ezzel szemben amivel tartozik még a nyugdíjas rétegnek a felcsúti nemzetvezető százezrek koldusbotjához
.
----- Nyugdíjkorrekciós programot jelentett be Gyurcsány
hvg.hu/itthon/20050930nyugdijkorrekcio
-----------------------------------
.
Ízlések és pofonok különbözhőek!
zsupumi
Mi meg az ilyen orbánféléktől nem ijedük meg !
Yoda69
rakayfilip, szarból csak szar várat lehet gyúrni.
mzper x
Rákay Philip nagyon jól él náci ízű nacionalista, az ország nagyobbik felét kirekesztő, gyűlölködve támadó Orbán-féle "hazaszeretetből".

Ami nekem a legfeltűnőbb volt, hogy egész életemben nem láttam olyan kevés embert kokárdát viselni, mint idén. Pedig jártam a belvárosban is sok helyen.

Ez arról szólna, hogy az embereknek már nem lenne fontos ez az ünnep, vagy nem tisztelnék a hősöket?
Nem!
Ez arról szól, hogy Orbán és az általa működtetett Fidesz Maffia, egy újabb közös értékünket sajátította ki és mocskolta be, gyalázta meg vállalhatatlan szinten.
Az évek óta tartó gyűlöletpropaganda ellenére sok magyar ember normális maradt, és ezért inkább ilyen szinten is kifejezik, hogy nem vállalnak közösséget velük.
Inkább veszni hagyják ezt a szép magyar hagyományt, de nem akarnak még véletlenül sem fideszes szélsőjobbos fideszes csürhetagnak látszani.

A Fidesz kiüresítette a szélsőséges nacionalizmusával még a hazaszeretetet is.
Ez bűn egy nemzet ellen. de ez csak egy a ok bűn között amit az Orbán vezette Fidesz elkövet Magyarország és a magyar emberek ellen.

A pontosítás kedvéért, jelenleg a legnagyobb ellensége Magyarországnak és a magyar embereknek Orbán Viktor, a Fidesz-KDNP, Oroszország és Kína.
istván irén
Én még emlékszem arra amikor a tetves geci is állt a színpadon és azt ugatta ruszkik haza stb most meg a zsír feje ki sem látszódik a ruszkik picsájából amikor még el hittem neki, hogy ember és nem egy hitler sztálin keverék genetikai förmedvény

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.