A balatonvilágosi szálloda monstrum építési programját a térség fideszes országgyűlési képviselője tiltakozására egy éjszaka alatt törölték – számolt be a Hvg.hu.

Fideszes ment a Fidesznek BalatonvilágosonFotó: Pixabay.com

A Balatonvilágosra tervezett 92 lakásos, hétszintes vízparti társasház építési engedélyének visszavonását, illetve azonnali jogvédelmet is kért a helyi önkormányzat az Alkotmánybíróságtól és a Pécsi Törvényszéktől – írja a Hvg.hu.

Erre hirtelen melléjük állt a térség fideszes képviselője, Witzmann Mihály siófoki mérnök-informatikus, aki rögtön kijelentette:

Mindent el fogok követni azért, hogy a látványterveken látható betonmonstrum ebben a formában ne épülhessen meg Balatonvilágoson!

És úgy is lett. Másnapra törölték is a programot. Mindenesetre az biztos, hogy Witzmann nagy lépést tett az újraválasztás felé.

Forrás: Hvg.hu

Címlapkép: Pixabay.com

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Azért ez még nem lefutott ügy. A beruházó ezután is jöhet elő némi ""nyomósabb"" érvekkel. Lehet, hogy a dolog megkontrázója csupán az ""alkotmányost"" kevesellte? Az építtető pedig még előállhat ""vaskosabb"" érvekkel a beruházás mellett.
Térjünk vissza a dologra néhány hónap múlva...
NKF
Ki a másik seggnyaló?Összekaptak a lóvén,szerintem!Ezek mind egyformák!A hosszú nyelv-
csapások győznek!Így van ez Gyurcsánynál is.
Lepényleső
Holló a hollónak mikor vájta ki a szemét,ismeri valaki ennek történetét?
Netán a szemlélők pillanatnyi szem és a fény vesztét?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.