A Mérce írta meg, hogy milyen komoly támadást indított a kormánymédia Dobrev Klára ellen a néhány héttel ezelőtt megtartott országjárása miatt.

A kormánymédia összefüggést lát Dobrev Klára országjárása és két koronavírusban elhunyt székely halála között

Fotó: YouTube

A cikkek olyan összefüggéseket is sejtetnek, amelyek politikai lejáratásra erősen alkalmasak, ám bizonyítani annál nehezebb őket.

Konkrétan arra célozgatnak, hogy a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője fertőzhetett meg koronavírussal két olyan embert, aki később életét vesztette a vírus következtében.

A különböző sajtótermékek mindannyian az Origo cikkére hivatkoznak, saját vérmérsékletükhöz igazítva a címadást. Dobrev Klára országjárása és a két személy halála közötti kapcsolat hangsúlyozásában a legtávolabb a 888 és a közmédia hírportálja megy, a közmédia egyébként a híradóba külön riportot is készített az Origo cikke alapján.

Csakhogy bizonyítékokkal (vagyis azzal, hogy Dobrev a két illetővel való találkozása során ne tartotta volna be a járványvédelmi előírásokat) egyikük sem rendelkezik. Sőt, a tatabányai önkormányzati dolgozó esetében azt sem tudja bizonyítani, hogy a DK-s EP-képviselő egyáltalán találkozott volna vele.

Az egyetlen „bizonyíték”, amit a kormánymédia felhoz néhány olyan fotó, amelyen Dobrev maszk nélkül tárgyal különböző önkormányzati politikussal, de egyik képen sem a két elhunyt valamelyike szerepel.

Forrás: Mérce
Címlapkép: 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Akire/kre rámásznak ezek a félig művelt parasztok, annak nagyon fel kell kötnie a fehérneműjét, abban az országban, ahol arat a halál, miközben pávatáncot játszanak!, tetszelegnek a szakbarbár felcsűti nemzetvezetőnek, a júdás lóvé ellenében!
.
Pfúúúúúúúúúúúúj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nessy
Itt már tényleg rekreációs szabadságra ment a józan ész! Mi lesz itt még egy év alatt! Még az is ki fog derülni, hogy az ellenzék miatt kék az ég, pedig az zöld!
Qqberci
Nem Dobrev vót, hanem Sorosbrüsszel!...
tudode
Akire/kre rámásznak ezek a félig művelt parasztok, annak nagyon fel kell kötnie a fehérneműjét, abban az országban, ahol arat a halál, miközben pávatáncot játszanak!, tetszelegnek a szakbarbár felcsűti nemzetvezetőnek, a júdás lóvé ellenében!
.
Pfúúúúúúúúúúúúj!
solidedge
Ezzel a Fidesz több levélszavazatot vár el az Erdélyiektől. Csak nem képzelik a romániai magyarok, hogy a kormány jópofiságból írja a cikket. Olvassák, értelmezzék és küldjék a levelet, mert a kormány mérges lesz.
kereső
Mit keresett az a két "székely" - külön ki kell hangsúlyozni- Tatabányán? Hányan lelték halálukat amiatt, hogy a Román,Ukrán,Szerb határ nyitva van, és boldog-boldogtalan jön-megy? Hányan lelték halálukat amiatt, hogy még november elején is 20 ezres nézőszámmal tartottak focimeccseket?Hányan haltak meg amiatt, hogy orbán a sportra és egyházra összesen tizszeresét költötte pluszban az eü. finanszirozáshoz képest? Hányan haltak/halnak amiatt, hogy március 1-től még 5500 eü. dolgozó - orvos, intenzives ápoló/szakápoló- hagyta ott az egészségügyet a kormány aljas törvénye miatt???
Nessy
@kereső: A kérdéseidből nem lehet tényektől mentes lejárató cikket írni!
Gazella
@Gazella: foly. Arrol nem beszelve hogy origo cikk. Nalam nulka.
solidedge
Ilyen logikával Orbán meg Budapesten tartózkodik. Vajon miatta fertőződött meg több százezer fővárosi?
verőce21
Szegény Feri... Azért neki sem könnyű. Ezzel a nővel sötétben, egy szobában együtt maradni...?
simmering73
Ártó Péter pedig külföldön szórta a vírust. Nagy ribillió volt.
ómió
Rájuk ragasztotta az efftársnő? Nem volt elég kitagadni őket?
ómió
@durbincs: Férjura a sleppjével meg a kitagadó! 2004-ben "hozta is a formáját"!
Aki Én
@verőce IQ 21: @ómidióta: és a többi 20.000?
Két buta balfasz...
terlasz
A szarkeverésüket majd ismét mi fizetjük. A hazug förmedvényeikre mindig spájzolnak a pénzünkből.
balos
@durbincs:@ómió: önöket 1 apától két kurva szülte de az apa egy disznó volt akit vérfertőzésen kaptak a patással!
ómió
@balos: Ne hazudd rám a familiádat, bolsi fajgörény! Várd inkább, hátha kapsz agydonort!
ómió
@durbincs: Ezt bizony, nem tudnám kizárni! Ha tippelnem kell, ilyen fokú kreténséget csak "magas helyről" szerezhetett!
csipetke
Hápersze. Dobrev miatt haltak ki a dinoszauruszok is, és különben is,és egyáltalán,meg Brüsszel,és Soros,a migráncsok,stb,stb. A sorrend tetszés szerint változtatható..
Amikor a nemzeti kakadu megfertőzte a kambodzsai külügyminisztert,és ki tudja,hogy még kiket,azt miért nem fújta fel a kormányzati mocsármédia?Hja,hogy a kakadu a saját kutya kölyke,értjük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.