A Mérce írta meg, hogy milyen komoly támadást indított a kormánymédia Dobrev Klára ellen a néhány héttel ezelőtt megtartott országjárása miatt.

A kormánymédia összefüggést lát Dobrev Klára országjárása és két koronavírusban elhunyt székely halála között

Fotó: YouTube

A cikkek olyan összefüggéseket is sejtetnek, amelyek politikai lejáratásra erősen alkalmasak, ám bizonyítani annál nehezebb őket.

Konkrétan arra célozgatnak, hogy a Demokratikus Koalíció európai parlamenti képviselője fertőzhetett meg koronavírussal két olyan embert, aki később életét vesztette a vírus következtében.

A különböző sajtótermékek mindannyian az Origo cikkére hivatkoznak, saját vérmérsékletükhöz igazítva a címadást. Dobrev Klára országjárása és a két személy halála közötti kapcsolat hangsúlyozásában a legtávolabb a 888 és a közmédia hírportálja megy, a közmédia egyébként a híradóba külön riportot is készített az Origo cikke alapján.

Csakhogy bizonyítékokkal (vagyis azzal, hogy Dobrev a két illetővel való találkozása során ne tartotta volna be a járványvédelmi előírásokat) egyikük sem rendelkezik. Sőt, a tatabányai önkormányzati dolgozó esetében azt sem tudja bizonyítani, hogy a DK-s EP-képviselő egyáltalán találkozott volna vele.

Az egyetlen „bizonyíték”, amit a kormánymédia felhoz néhány olyan fotó, amelyen Dobrev maszk nélkül tárgyal különböző önkormányzati politikussal, de egyik képen sem a két elhunyt valamelyike szerepel.

Forrás: Mérce
Címlapkép: 

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Akire/kre rámásznak ezek a félig művelt parasztok, annak nagyon fel kell kötnie a fehérneműjét, abban az országban, ahol arat a halál, miközben pávatáncot játszanak!, tetszelegnek a szakbarbár felcsűti nemzetvezetőnek, a júdás lóvé ellenében!
.
Pfúúúúúúúúúúúúj!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@verőce IQ 21: @ómidióta: és a többi 20.000?
Két buta balfasz...
terlasz
A szarkeverésüket majd ismét mi fizetjük. A hazug förmedvényeikre mindig spájzolnak a pénzünkből.
balos
@durbincs:@ómió: önöket 1 apától két kurva szülte de az apa egy disznó volt akit vérfertőzésen kaptak a patással!
ómió
@balos: Ne hazudd rám a familiádat, bolsi fajgörény! Várd inkább, hátha kapsz agydonort!
ómió
@durbincs: Ezt bizony, nem tudnám kizárni! Ha tippelnem kell, ilyen fokú kreténséget csak "magas helyről" szerezhetett!
csipetke
Hápersze. Dobrev miatt haltak ki a dinoszauruszok is, és különben is,és egyáltalán,meg Brüsszel,és Soros,a migráncsok,stb,stb. A sorrend tetszés szerint változtatható..
Amikor a nemzeti kakadu megfertőzte a kambodzsai külügyminisztert,és ki tudja,hogy még kiket,azt miért nem fújta fel a kormányzati mocsármédia?Hja,hogy a kakadu a saját kutya kölyke,értjük...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.