A miniszterelnök korán kezdte a reggelt a vakcinaelosztó telephelyen.

Orbán Viktor miniszterelnök húsvétvasárnap reggel meglátogatta a Hungaropharma X. kerületi telephelyét, ahonnan minden hajnalban elindulnak a vakcinaszállítmányok az oltópontokra – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a kormányfő sajtófőnöke.

Orbán szerint jó eséllyel egy-két napon belül meglesz a 2,5 milliomodik beoltott is

Fotó: Facebook/Orbán Viktor/videórészlet

A miniszterelnök a helyszínen készült videójában, amely a közösségi oldalán látható, elmondta: az oltásnál mindig az ápolónőkre és orvosokra gondolunk, pedig kellene gondolnunk a rakodómunkásokra, pilótákra, sofőrökre, anyagkiadókra is, hiszen az ő munkájukkal kezdődhet meg az oltás.

Ezt a munkát minden hajnalban elvégzik. Ma is így van, és jó esélyünk van arra, hogy ha holnap és holnapután is rendben mennek a dolgok, akkor a húsvét utáni első-második napon meglesz a 2,5 milliomodik beoltott

- fogalmazott Orbán Viktor.

Forrás: mti.hu

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
B+ te szerencsetlen gyoker, mit jelent 2.5 millio beoltott szemely? Es raadasul tobbnyire csak EGYSZERI oltassal? A vilagon semmit sem jelent, mert a nyajimmunitas 60-70 %-os beoltottsagnal ESETLEG jelentkezik, de inkabb efolott. Ez Ma.o.-n 7 millio embert jelent - ez a 2.5 millio csak egyharmada a kivanatos atoltottsagnak!
De szrencsere az arcod mindent elarul! Latszik rajta a teljes retteges - mindegy, mit mondasz, mit csinalsz - a testbeszededet, az arcodat nem tudod uralni - FOSOL RENDESEN!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
libellle
@division: Ja ok. azt én ertettem, de nem értem azt, hogy miert kell egy kinait vagy ruskit ott az emberekbe belenyomkodni. Mert nem lehet megvárni azt amig engedélyezve vannak. Igaz a kinaiak nem is akarják engedélyeztettni. A ruski az már beadta de az elfog tartani ugy mint a többinél honapokig, különösen akkor amennyiben szintén hiányos lesz a dokumentacio. Mi történik amennyiben kiderül, hogy károkat okoznak az emberi szervezetben. A BioNTech/ Pfizer honapokon keresztül teszetelték a vakzint, és az EMA sem rohant kiadni az engedélyt. A Curevac Vakzin majd valamikor a nyár elején kezdik el gyártani. A curevac a vakzinját több mint egy evig vizsgálta. A ruskik hopladihop már piacra dobták ugy mint a kinaiak a sajátjukat. Senkit nem erdekel ezekben az országokban az ember.
karma1
B...d ki, ez nem loverseny! Sotet bunko!
kereső
Orbán kitalálta ezt a 2,5 milliót.Jogszabályba vésette, mint " erkölcsi törvényt". Hiába szól ellene m inden- a járványhelyzzet, a halottak száma, a kórházban lévők száma, az orvosok érvei- hogy nem ez számit. Hiába minden. Orbán azt mondat, akkor igy lesz- nem számit semmi, sem ember élet, sem semmi. Csak úgy legyen ahogy ő kitalálta.Agyrém.
Málna
@sgl: Nem 2,4 millió oltás történt, hanem ennyi a beoltottak száma. Egyértelműen írják. Nyugi...
karma1
@sgl: Na, pont ezert kezdek nagyon pipa lenni az ellenzekre is! Az, hogy a fidesz nem tud - es nem is akar - helyesen szamolni, a matek a leggyengebb pontjuk - (ahogy mondod) - az egy dolog! De hogy annyi szakerto es ertelmisegi kozott egy se legyen, aki ezt a fejukhoz vagja? Bar tudod, erre volt jo a titkolodzas: SENKI sem tudja ma orbanon kivul megmondani, hogy milyen oltoanyagbol mennyi allt rendelkezesre, mert akkor pillanatok alatt kiderulhetne az igazsag! Ha nem tudjak az ellenzekiek, hogy hany adag van es ilyen oltoanyagbol, es hanyan kaptak elso-, illetve mar a 2. adagot is, akkor pillanatok alatt dolne orban, mint epulet. Valoszinu ezert ez a minden iranyban torteno titkolozas
Málna
@karma1: Ezek az adatok itt vannak: koronavirus.gov.hu/cikkek/magyarorszagra-erkezett-vakcinak-tipusa-es-mennyisege-9
Unalmatokban csináljátok mindig a fesztivált vagy mi a jóisten bajotok van nektek mindig?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.