Gyorsan jött a Deutsch Tamás Telex.hu-s nagyinterjújában elhangzott ócsárolására a Jobbik miniszterelnök-jelöltjének válasza.

Jakab Péter válaszolt Deutsch "panelprolizására" –  Ne provokáljatok, Tamás!Fotó: Instagram / @jakabpeter_official

Jakab Péter, a Jobbik elnöke nem kímélte a fideszes EP-képviselőt és pártját – írja a Blikk.hu.

Ahogy korábban mi is beszámoltunk róla, a Telex.hu készített egy nagyinterjút Deutsch Tamással, ahol szó volt Mészárosról, Orbán viktor önzetlenségéről, korrupcióról az EU-ról és természetesen az ellenzékről is, kiemelten Jakab Péterről.

Jakab nem gasztronómiai élményekről számol be, hanem azt a politikai marketing patikamérlegen kimért látszatot akarja kelteni, hogy ő egy panelproli.

- mondta Deutsch.

A Jobbik elnöke nem késett sokat a válasszal.

Deutsch Tamás is megszólalt végre, hogy minősítse az életvitelemet. Szerinte szánalmas, hogy egyszerűen élek, mert biztosan csak megjátszom a „panelprolit”.

Kedves Tamás, attól még, hogy frakcióvezető lettem, nem kezdek el urizálni. Ez nem a Fidesz, ahol lassan a WC-re is luxusrepülővel mennek a ficsúrok.

Mifelénk nem szokás rázni a rongyot, főleg akkor nem, amikor a nép nyomorog. A nép, amelynek a pénzéből élsz, és akik neked csak „panelprolik”.

Több tiszteletet, ha kérhetem! Bár tudom, nektek mindenki annyit ér, amennyije van. Ahogy Lázár János kollégád mondta: „akinek nincs semmije, az annyit is ér”. Kivéve persze Orbán Viktort, akinek te elhiszed, hogy nincs egy forintja sem, bár szerinted 2010 óta mindenkit ő tett itt gazdaggá. Micsoda önzetlen gyerek ez az Orbán Viktor. Ő nem urizál, ő szegény, csak mindenki más lett milliárdos a környezetében. Szerinted tisztességesen. Szerintem meg hülyének nézel egy országot. Szerinted „pofátlanság” beleszólni, hogyan élnek a Mészáros-félék, szerintem meg provokáció, ahogy élnek. Egy ország provokálása. Ne provokáljatok, Tamás!

Üdv: egy „panelproli”

Forrás: Blikk.hu, Facebook

Címlapkép: Instagram / @jakabpeter_official

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

TASzSz
Látod, Péter! Ez a panel-proli! Innen fotózta le a mentőst, mikor hamburgert vett!

i.imgur.com/qm2y7Z9.png
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
verőce21
Parízerzabáló náci troll és azt hiszik, hogy fajsúlyosak, hogy sokáig ronthatják itt a levegőt.
kissé felnőttem
a dajjcsi tompikát olvasd inkább Peti az leirja hogy s miért gazdagodtak orbánosék a sajtót meg dalolva önként adták nékik szép mesék
gina
@Shikari: Hát rád nem ömlik a szar mert magad vagy egy nagy darab , ugyhogy a mocskos véleményed tartsd meg a WC be ,,oda való is vagy a mocskos klozet fidesz csürhéddel, és hogy ki a panelproli, arról lehet vitatkozni.. egy két büdös felkapaszkodott cigány, drogos mond ilyet hát ez vicces ugye???
gina
@verőce21: De egy mocskos drogos cigány nevez valakit panelprolinak?? ez nagyon jóóó, te is onnan való vagy??? egy putriból??? messze vagytok ti Jakabtól,, fáj az igazság ócska fidesz patkányok...
verőce21
@gina: Te már smögent nyalatlan maradtál...?
Gazella
@Shikari: drogbáróra gondoltál a vergodovel együtt!!
justhpeter
Nem is értem, hogy egy "panelproli" hogyn süllyedhet le arra, hogy szóbaálljon Tompikával.
Gazella
@bakcsubakka: baj van!! A román sose fog tudni rendesen megtanulni magyarul!!
Gazella
Hajrá Jakab! Rugd seggbe a drogbárót!!! Megérdemli a szaros szájú dajcsfürjecske.
Aki Én
Jókat mond, totál igaza van. Ezt IQ 30 felett mindenki látja is.
babp1982
@Shikari: te szőrös talpú gyáva faxkalap húzz a faxba mert elkészül kalapál a!!!
Istenakinincsen
Jakab Péter hibátlanul és lényegretörően leírta a Magyar valóságot.Mit nem lehet ezen érteni?
Miért kell mindenen összeveszni?Nem értem.
Lehet hogy nem is kellenek pártok,sem politikusok és ti akkor is össze tudnátok veszni?(bármi máson?)
ómió
Krumplit nem vitt neki? Pedig csak önmagát kellett volna "adnia"!
Sámannus
@RonaGyuri: A Jobbik akkor lesz megfelelő szövetséges, ha olyan jelölteket állít akikkel a koalíció megalapítható. Nagy politikai érzék kell ahhoz, hogy valakit a baloldal úgy fogadjon el, hogy számíthasson rájuk. Szerintem, még van olyan ellenzéki párt most is, aki a fidesz támogatásával vegetál. Nem tudjuk, hogy nem válnak-e árulóvá, és a régebbi moslék koalíciót táplálják. Ehhez csak néhány ilyen személy szükséges, és minden maradhat a régiben, sajnos.
Ne legyen igazam csaxóltam, milyen fontos az állhatatos ellenzék létrehozása. Nem tudjuk ki képes még a fidesz módján teljesen szembefordulni mindazzal, amit a választóknak ígért.
NKF
Mind a kettő faszfej!Csak Jakabka a nagyobb!
Nyírfa
Tudom, nem szép, amit most mondok, de annyira kikívánkozik: aki kételkedik Darwin evolúciós elméletében, az nézegesse D.T. fotóit, és igazolva látja, hogy valóban az emberré válni képes majmoktól származunk.
Yoda69
Frappáns válasz. Mondjuk dojcs adott néhány magas labdat. De ettől a kabszeres szartól mi mást is várhatnánk.
ómió
@Szeparepa: Ne fortyogjál, bolsi szarkupac! Így is elviselhetetlen a komcsibűzöd! Merülj alá inkább méltó helyedre, a bolsi latrinába!
ómió
Tényleg ne provokáljátok, Tamás! Elég idióta ő anélkül is! Nehogy rosszabbodjon!
TASzSz
Látod, Péter! Ez a panel-proli! Innen fotózta le a mentőst, mikor hamburgert vett!

i.imgur.com/qm2y7Z9.png
Eladott Ország
@TASzSz: A fidesz a 10 év alatt egyetlen egy szociális bérlakást nem épített a proliknak, akikből él! Viszont sikerült hétszámjegyű négyzetméter áron lakásokat építeni, csak tudják kifizetni. Orbán: Sikerült és sikerül az ostoba nép figyelmét mindenféle baromságokkal elterelni és még mindig nem veszik észre a lényeget: Magyarország az EU második legszegényebb és legkorruptabb országa lett uralkodásom alatt.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/157983785_4066579330039862_6559998879337273909_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=825194&_nc_ohc=0ZiDcQ5cdLUAX-hVef-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=142a7cdeb3684314c4a964326418514a&oe=60959DEE

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.