A kormánypárt szerint a baloldal kormányzása alatt az egészségügy az összeomlás szélén volt, de a Fidesz-KDNP törekedik arra, hogy minden jó legyen.

A baloldal mindig csak a szavak szintjén állt az egészségügyi dolgozók mellett, a valóság az, hogy kormányzásuk alatt az összeomlás szélére sodorták az egészségügyet – hangsúlyozta az MSZP és a Demokratikus Koalíció (DK) közleményére reagálva hétfő este a Fidesz.

Fidesz: a baloldal az összeomlás szélére sodorta az egészségügyet

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

Az MSZP a mentésügy kiemelt pénzügyi támogatására, a DK pedig a mentősök fizetésének rendezésére tett ígéretet hétfőn, a mentők napja alkalmából.

A Fidesz közleményében köszönetet mondott minden egészségügyi dolgozónak, akik elképesztő munkát végeznek a koronavírus-járvány harmadik hullámában is.

"Gyurcsány és a szocialisták 600 milliárdot vettek el az egészségügytől és egyhavi bért az egészségügyi dolgozóktól" – jegyezték meg, hozzátéve: a Fidesz-KDNP arra törekszik, hogy a megbecsülést az egészségügyi dolgozók anyagilag is érezzék.

A kormány 70 százalékkal emelte három év alatt az ápolók bérét, és az orvosok is soha nem látott bérfejlesztésben részesültek. "A kórházak, szakrendelők, mentőállomások, háziorvosi rendelők országszerte megújulnak, hogy az egészségügyi dolgozók számára méltó körülményeket biztosítsunk" – írta közleményében a Fidesz.

Forrás: mti.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
baromarcú ,cigányvezette horda...11 éve ti kormányoztok,és lopjátok az emberek pénzét
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Hogy van pofájuk ezeknek a mocskos gazembereknek ilyet állitani, undoritó férgek 11 év alatt ennyit sikerült csak tenni, vissza mutogatni, nem is normális ez a banda, OV meg a legundoritóbb diktátor akit a világ látott. a helye már börtönben lenne, ha nem öriznék annyira már régen nem élne ez a becstelen mocskos disznó
134.bátor
Ha ezt is beszopják a fidesz hîvők,akkor valóban kisebb IQ - val rendelkeznek,mint egy majom
CsipkeRózsa
Ezt az írást nem érdemes elolvasni sem, annyira hazug még a cím is! Van pofájuk?!!
Aki Én
@134.bátor: @CsipkeRózsa: Ezeket a verőce meg ómió féle elmebetegeknek szarják ide.
tothjani
Nálunk a FidSS szüntette meg a kórházi ellátást, régen ha valaki eltörte a lábát a helyi kórházban begipszelték, most utazhat 30 kilométert ezért.
Nem mellékesen az gusztustalan Lázár mondta pár hónapja hogy egy politikus ne mutogasson már visszafelé 3 évet, mert ha 3 év alatt nem tudta megoldani a pénzügyi problémákat akkor nem is való ilyen pozícióba.
De ez a mocskos kretén, ezt nem mondja el a FideSS vezetésének.
solidedge
Nem beszélve a baloldal tugyi-mutyi hozzáállásáról a mohácsi csatában. Orbánnak kellett helyrehozni a török diktátorral a bakit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.