A ferencvárosi polgármester közzétette a Fudanról szóló törvényjavaslathoz csatolt térképet, amelyből kiderül: feketén-fehéren a kínai egyetem kapta meg a diákváros területét. Két új törvénytervezet jelent meg a parlament honlapján.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

27 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@ómió: Ma 2021-t írunk. 2007-ben emlékeim szerint nem volt szó kínai egytemről , alapítványba mentett nemzeti vagyonról, stb. Nálad megállt az idő ?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kissé felnőttem
akkor ez ugye bocsánatós bűn? ha én tenném haza árulással simán akaszthatnának? polt pedró ???
ómió
Most tényleg ennyire rigorózusan kell lehazudni, hogy 2007-ben még maga Böszme efftárs is így akarta?
Qqberci
@Emmersson71: Még csak nem is árulják, elkótyavetyélik...
Nessy
@ómió: Ma 2021-t írunk. 2007-ben emlékeim szerint nem volt szó kínai egytemről , alapítványba mentett nemzeti vagyonról, stb. Nálad megállt az idő ?
Emmersson71
@ómió: Simán hazudsz, ez nálatok alaphelyzet..lételem.
kereső
@Qqberci: Nem el kótya-vetyélik. Oda ajándékozzák a kinai államnak- mivel a fundan is alapitványi formában fog működni.Le fogadom, hogy a kinai állam képviselője fogja vezetni az alapitványt - esetleg oda raknak egy névtelen senkit strómannak.
Aki Én
@ómió: Tudjuk, hogy ostoba elmebeteg vagy, leállhatsz a bizonyítással. Engem meggyőztél.
ómió
@silber13: Primitív hazudozót láttál a tükörben, bolsi idióta!? És már magadat se ismered fel? Inkább rám hazudod? Ettől vagy "jó efftárs"?
ómió
@Aki Én: Te meg ostoba elmebeteget láttál a tükörben ott az elmeosztály munkásőr tagozatán, ahol vagy!? És te se ismered fel magadat? Ti itt mind (silber13 efftársaddal együtt) az OPNI "kitaszítottjai" vagytok és póthely valahol csak neked jutott?
Clavigo
@ómió: Te inkább csak primitív vagy...a hazudozáshoz valami agy is kellene...
ómió
@Qqberci: Lapozd vissza Böszme vezéretek 2007-es kínai látogatását!
silber13
@ómió: primitív hazudozó vagy! Mint a fatád és a pártod!:-)))))
Nessy
@ómió: Ordított is miatta anno a fidesz, pedig nem vett fel sok száz milliárdos hitelt, és adott nekik ingyen egy városrészt. Vedd le néha a narancssárga szemüveget.
ómió
@Nessy: Rosszul emlékszel! Tudományos és oktatási együttműködésről is szó volt! Böszme vezéretek akkor még úgy nyilatkozott: "nehogy lemaradjunk erről a vonatról"! Ami meg a "nemzeti vagyont" illeti, nálatok csak lopottról volt szó. Amikor még a 90-es években "elprivatizáltatok" több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont", miután a milliárdos efftársak "hosszú, tömött sorban" masíroztak elő a "szőnyeg alól"! Szóval, nálad nyilván nem az idő állt meg, hanem az ész! Vagy olyan sosem is volt?
ómió
@silber13: Mindig szívesen hazudod magad másra?
ómió
@Nessy: És mi miatt is ordított anno a Fidesz? És milyen városrészt adott? Vagy csak a vörös szemüvegen át tűnik így?
Nessy
@ómió: veled tényleg kizárt a kommunikáció. A kilencvenes években Antal volt kormányon, Orbán példaképe.
ómió
@Emmersson71: "Nálatok"!? Lemaradtál Böszme vezéred "hazudtunk reggel, éjjel meg este"-jéről, vagy téged már direkt hazudozásra kötöttek be!?
silber13
@ómió: Egy kivétel létezik, az te vagy,mert te eredendően egy hazug genitália vagy.

d
ómió
@Clavigo: Szóval, nálad, bolsi fajkretén, azért lóg ki mindig a "vörös pata", mert a hazudozáshoz agy is kellene!?
ómió
@silber13: Nyugodj el, szarkupac efftárs! Így, izegve-mozogva sokkal jobban bűzlesz! Tudod: a bolsibűz!
ómió
@Nessy: Azért aztán, pufajkás efftársadat és "jobbkezét", a népzsebi királyát, Bokros efftársatokat már "végképp eltöröltétek"?
kereső
@Nessy: Ez a majom nem emlékszik az 1990-94 között lezajlott vadprivatizációra, amelynek áldozatul estek teljes iparágak, és az egész mezőgazdaság. Na ebből kimaradtak a "fiúk"- most ezt pótolják. Ingyen és bérmentve- mert nem elég, hogy adománykánt jutnak egyesek vagyonhoz, ahol a szükség úgy hozza előtte még az állam/ azaz mi "konszolidáljuk" is. Ez zajlik az MKB BB bank esetében, ezt történt a mátrai erőműnél. Az alapitvány az meg egy teljesen külön téma- mert ezzel nem csak az anyagi javakat "privatizálják" a közből, hanem a szellemit is. A kultúra, a tudomány magasan művelt értékeit. Kisemmizik az országot. Elsikkasszák szőröstül, bőröstül. Ezek a lepkefing emlékkezetúek, meg tapsolnak. És az sem iggaz, hogy az alaőitványok kuratóriummai nem adhatják el a vagyont. Eladhatják- ha az állam nem él az elővételi jogával. De miért élne, nem ez a cél!
Nessy
@kereső: Nem ok nélkül fidesz politikusok a kuratórium vezetői.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.