Azt egyelőre nem tudjuk, pontosan mi történt.

Videó: Jakab Pétert egy csapat készenléti rendőr vette körül az éjjel – „Az igazságot elhallgattatni, nem lehet!”
Fotó: MTI/Kovács Attila

Jakab Péter, a Jobbik elnöke szerda hajnalban osztott meg egy videót a közösségi oldalán. Ezen jól látszik, hogy a képviselő valahol a Pesti rakparton tartózkodik – valószínűleg a Parlament környékén –, miközben egy csapat készenléti rendőr állja körbe. 

Az utóbbi időben egyre nagyobb figyelmet vont magára a politikus, mind a heves parlamenti felszólalásaival, mind a közösségimédia-aktivitásával, mind az előválasztás körüli felhajtásban. Azt, hogy ezúttal mit követett el, egyelőre rejtély, de ahogyan ő is írja a videóhoz posztolt szövegben:

Az igazságot elhallgattatni, nem lehet! Részletek hamarosan...

Fotó: MTI/Kovács Attila

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

NKF
A kis faszfej elhiszi magáról,hogy tényleg labdába rúghat?Csak mindig csinálja a "fesztivált".
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
silány szar alak, aki orbán alatt rendvédelmis...
Aki Én
Nagyon művészi a beállítás. Ha kevesebb ruha lenne rajtuk, azt mondanám, hogy egy Jancsó-film készül.
@Shikari: Pont úgy néz ki. Marha vagy.
nezelodo
Holnap hajnalban esetleg házkutatás? Ja, még nem mondta, hogy nem tanít a színművészetin, bár ki tudja...
Aki Én
@Horizont: Ez valami más, mint aminek látszik. Szerintem.
Málna
Biztos csak a szokásos feltűnősködés.
Csizmás Kond
Szerintem ismét valami marhaságot csinált, csak hát itt kint a hülyeségeit másképp értékelik.
jesz
-az akció fedőneve: zsanett! vigyázzanak, mert esetleg fogaz..
Béla333
Na de azt ne mondja már senki, hogy az a tízegynéhány készenléti rendőr (szolgálnak - kit, és védenek - kit?) csak úgy arrafelé sétált. Egyszerre, egyidőben...???
Nyilván Olajos Sanya odaszólt... Hová is?
Béla333
"Reggel 9 órakor Jakab újabb posztot rakott ki, amiből az derült ki, hogy azért intézkedhettek ellene a készenléti rendőrök, mert a Parlament falára vetített egy üzenetet, miszerint „Fizessenek a tolvajok!”"

Vetített... Mire rárontottak vagy tizen. Majd még rongálásért, vagy tiltott gondolatok kivetítéséért le is csukják Jakabot...
NKF
A kis faszfej elhiszi magáról,hogy tényleg labdába rúghat?Csak mindig csinálja a "fesztivált".
ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Nem korrekt rendvédelmist felelősségre vonni a témában!
Először is mert parancsot teljesít! Ilyenkor a felelősséget a feletesse vállalja! Neki marad a törvényesség keretei közt intézkedni, s ha kell eljárni! Ha az eljárás rendjében törvényellenest tapasztal az eljárás alá vont személy, panaszt tehet védője segítségével, illetve személyesen akár a nyomozó ügyészségen (pl.: Fővárosi Főügyészség Nyomozó Hivatal), hozzáteszem - nyomós indokkal!
Másodszor, el kéne gondolkodni parlamenti képviselőknek, hogyan kell viselkedni! Nem hogyan illik, hanem hogyan KELL! Ugyanis undorító ahogy hangot adnak véleményüknek egyes emberek a parlament falai között is manapság! Őket oda választották olyan emberek akik bizalmat szavaztak nekik 4 évre, mert méltó rá! Sokan már nem méltók!!! Képviselők, akik deviánsan viselkednek egyfajta példát mutatnak a választóiknak, hogyan nem kell viselkedni, csak ők azt hiszik - ez így helyes! S ez a magatarásforma (akár a deviancia) továbbhagyományozódik majd, mintha ez lenne az elfogadott, normális, helyénvaló! Pedig NEM!
Eladott Ország
Eljön az idő, ha ez a többgenerációs bűnöző migráns román cigány marad hatalom és fidesz nevű szektája, hogy éjszakánként a "sikító fászra" fogunk felébredni, mert eljön értünk az ÁVO, a fekete Pobeda autóval. “Érted jöttünk, elvtárs, nem ellened!”
Pálinkás Pál
@ESCOBAR: nem vonok én felelősségre senkit...aki orbánt fegyveresen szolgálja, az egy szar alak, ennyi...és ne gyere nekem a hülye dumával hogy " parancsra tettem "...az már a náciknak sem jött be Nürnbergben...
Eladott Ország
@Szevasztok: ma, 09:49 ♦ Szevasz! Elítélem, de megértem, aki sok pénzért fideszes, aki viszont ingyen hülye azt már nehezebben.
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/68770672_662208604259050_3199238885871714304_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=NAmPDXQsRV4AX_o-ow-&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=35fe345d8a75fb9f69caab8321638de4&oe=60CB5A4E
Akik egy nárcisztikus, hatalommániás politikai kalandort ( többgenerációs bűnöző román cigányt, értsd: migránst) - akiről Lázár János a fidesz egyik nagy szellemi vezére az állami tótum-faktum is megmondta, 600 év után sem tudtak a társadalomba integrálni - fenntartások nélkül követnek és bálványként imádják, azok saját magukat degradálják birkává, a nyáj meg ugye megy a kolompos , a vezérkos után...
cikicakk55
Érdekes,hogy erre a hírre hogy ide söpörte a szél a sok fizetett trollt. Megdolgoznak az alamizsnáért,csak már nincs aki higgyen nekik. Nem baj,verjék csak a billentyűt. Majd ha a gazdáját verik,akkor lapítanak.
gina
@NKF: A te mocskos gazember OV d meg 11 éve csinálja a cirkuszt és rabol ,hazudik ,csal, te elmebeteg , milyen a segge OVd nak te patkány,, egy Jakab 100 x többet ér mint az egész fidesz szekta mocskos cigány uraddal együtt,, fáj az igazság idióta hahahhahahahahahahahha
csak úgy....
@Shikari: ne butuskodj tibim! sikerült már munkát találnod?
gina
@Shikari: És a szemét fidesz tolvaj bandát meg orosz kőbányába, tolvaj rohadékok, ennyire elmebeteg vagy észre sem veszed mi folyik 11 éve ebben az országban,, NEM mert az IQ rok fidesz hivők 10 es alatti panelprolik és melegek vagytok
ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Nem mondtam olyat!!!
Málna
Jé, és tényleg csak a szokásos feltűnősködés. Ilyen ripacskodásokkal akarja elérni, hogy miniszterelnök legyen?
Pálinkás Pál
@ESCOBAR: " Először is mert parancsot teljesít! " ezt te írtad az első válaszodban...
ómió
Csak nem az idiotizmustól próbálták elszeparálni!? Hát, nem sikerült!
ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Ő igen, én nem! Nem tudom kit idéztél!
Pálinkás Pál
@ESCOBAR: téged..."
ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Nem korrekt rendvédelmist felelősségre vonni a témában!
Először is mert parancsot teljesít! I" ma, 10:27
ESCOBAR
@Pálinkás Pál: Ezt hívják úgy, hogy DOGMA!
Lepényleső
...de lehet és el is fogják,- végeztetni azt az aljas munkát,- azokkal akikért is emeli fel valaki a hangját?
(Lelkiismeretes boldog életet a különböző diktatúrákat kiszolgáló különböző karhatalmi állománynak?)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.