1961. június 4-én született Gyurcsány Ferenc Magyarország egykori miniszterelnöke, erről most a Facebookon egy képpel emlékezett meg, mi pedig összeszedtük a legjobb beszólásait.

Ma 60 éves Gyurcsány Ferenc – mutatjuk a legjobb beszólásait

Maguk tolvajok. A jövő, a lehetőség, egy új világ tolvajai.

– üzente Gyurcsány Ferenc a kormánypárti képviselőknek.

Na kiderült: 1818. Ez az a szám, amit hívnia kell az oltásra váróknak. 4 számjegy. Ezt nem sikerült megjegyeznie Orbánnak:) Miért várnánk tőle el akkor bármi bonyolultabbat?!

– írta a Facebookon.

Orbán az interjúban arról beszélt: csupa rossz hírt hall. Majd hozzátette: Hogy egyem az érzékeny szívét a főméltóságú úrnak. Zavarják a rossz hírek.

– közölte egy interjúban.

Ne krákogjon, hanem szopogasson valamit, legyen olyan kedves!

– reagált egy fideszes képviselő nevetésére a DK elnöke.

Én értem, hogy a miniszterelnöknek lelki kielégülést okoz a gyurcsányozás, de javaslok ennél egy kicsikét mélyebb gondolkodást!

– üzente még februárban.

Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.

– hangzott el a híres őszödi beszédében.

Mi lenne, ha kormányoznának?

– tette fel a kérdést Gyurcsány Ferenc két hete a parlamentben.

A kormánynak nem dolga hogy diktáljon, a miniszterelnököt nem házassági tanácsadónak tarjuk, ő a legutolsó akire rábíznám a gyermekemet

– üzente még 2014-ben.

Gyurcsány itt, ott, amott. Fiókok mélyében, fatörzsek kérgében, választók fejében, ha kell, bárki lelkében:)) Mondja a Fidesz. És mondja a Fidesz azt is, hogy a főpolgármester 99 százalék Gyurcsány, 1 százalék Karácsony. Ha a primitívség légyölő lenne, már kihaltak volna ezek a szegény rovarok

– reagált Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán a Fidesz egyik hadjáratra.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nahát, zorbán úgy néz ki melletted .mintha öregapád lenne, pedig állítólag fiatalabb. Beleöregedett a sok lopásba.

Isten éltessen Feri!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
Én ugyan orbán szülinapján már felköszöntöttem Őt, de inkább kétszer mint egyszer sem: Boldog születésnapot kívánok, Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek!
karma1
@ómió: Es EZ "bune" volt GYurcsanynak? Neked elmentek otthonrol! Ha az a sok kis 300 forint az egeszsegugybe kerult volna, most nem ott tartana az orszag, ahol tart, te szerencsetlen! Ja, es meg egy: ez valoban NEM "receptfelirasi" hozzajarulas volt, mert az egy mas kategoria! Ezert a penzert ORVOSI VIZSGALATOT kapott az ember! 2019-ben a baratnomnek surgosen orvoshoz kellett mennie - 15 000 forint volt TAJ kartyaval a dija - ez a havi nyugdijanak az egyharmada volt!
Nalunk 42 dollar (8400 forint) egy 15 perces idopontfoglalas, amit az orvosok kb. 5 perc alatt elvegeznek, ha meg receptfeliras kell, az 18 dollar = 3600 forinttal.
ómió
@Aki Én: Megint maga alá gyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék tenyészbarma!? Kérjél már magadnak másik terápiát!
Peller Anikó
Pardon, véletlenül nyomtam egyet ennek a baromnak itten.
ómió
@karma1: Ez a bűne? Nagyobb idióta is van nálad a bolsik között? Az a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" neked már semmit nem mond? Hozzászoktál az efftársi miliőben? "Az a sok kis 300 forint", ami mára már lenne 3000, ha nem több, a visszafizetése lenne annak, amit a tetves bolsi bandád úgy szétlopott, hogy itt már pénz semmire nem jutott (kórházbezárások, iskolabezárások, postabezárások, honvédségfelszámolás, fizetéslenyulás, nyugdíjlenyulás, tandíj, évi 2x-i gázáremelés, stb). Amúgy a tb-járulékot efftársilag mire szokták fizetni? Fizetős egészségügyre, vagy efftársi lenyulásra, szétlopásra? És efftársilag kampányban azért tagadják, hogy utána bevezessék?
ómió
@Peller Anikó: Barmot láttál a tükörben és nem ismertél magadra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.