1961. június 4-én született Gyurcsány Ferenc Magyarország egykori miniszterelnöke, erről most a Facebookon egy képpel emlékezett meg, mi pedig összeszedtük a legjobb beszólásait.

Ma 60 éves Gyurcsány Ferenc – mutatjuk a legjobb beszólásait

Maguk tolvajok. A jövő, a lehetőség, egy új világ tolvajai.

– üzente Gyurcsány Ferenc a kormánypárti képviselőknek.

Na kiderült: 1818. Ez az a szám, amit hívnia kell az oltásra váróknak. 4 számjegy. Ezt nem sikerült megjegyeznie Orbánnak:) Miért várnánk tőle el akkor bármi bonyolultabbat?!

– írta a Facebookon.

Orbán az interjúban arról beszélt: csupa rossz hírt hall. Majd hozzátette: Hogy egyem az érzékeny szívét a főméltóságú úrnak. Zavarják a rossz hírek.

– közölte egy interjúban.

Ne krákogjon, hanem szopogasson valamit, legyen olyan kedves!

– reagált egy fideszes képviselő nevetésére a DK elnöke.

Én értem, hogy a miniszterelnöknek lelki kielégülést okoz a gyurcsányozás, de javaslok ennél egy kicsikét mélyebb gondolkodást!

– üzente még februárban.

Azért nincsen, mert elkúrtuk. Nem kicsit, nagyon.

– hangzott el a híres őszödi beszédében.

Mi lenne, ha kormányoznának?

– tette fel a kérdést Gyurcsány Ferenc két hete a parlamentben.

A kormánynak nem dolga hogy diktáljon, a miniszterelnököt nem házassági tanácsadónak tarjuk, ő a legutolsó akire rábíznám a gyermekemet

– üzente még 2014-ben.

Gyurcsány itt, ott, amott. Fiókok mélyében, fatörzsek kérgében, választók fejében, ha kell, bárki lelkében:)) Mondja a Fidesz. És mondja a Fidesz azt is, hogy a főpolgármester 99 százalék Gyurcsány, 1 százalék Karácsony. Ha a primitívség légyölő lenne, már kihaltak volna ezek a szegény rovarok

– reagált Gyurcsány Ferenc Facebook-oldalán a Fidesz egyik hadjáratra.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Nahát, zorbán úgy néz ki melletted .mintha öregapád lenne, pedig állítólag fiatalabb. Beleöregedett a sok lopásba.

Isten éltessen Feri!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
ómió
A legnagyobb hazugságaiból - abból jó sok van - kellett volna mutatni!
lampa laz
Nahát, zorbán úgy néz ki melletted .mintha öregapád lenne, pedig állítólag fiatalabb. Beleöregedett a sok lopásba.

Isten éltessen Feri!
karma1
@ómió: Mutassal te ! Jarjal elo jo peldaval - hadd okosodjunk altalad! Hiszen azt mondtad, hogy jo sok van belole !? NOSZA! Itt a soha vissza nem tero alkalom!
ómió
@karma1: Nem vagyok ugyan a nyilvántartója - a listát tőle kérjed - de kapásból íme egy: "azt, hogy itt valaki receptfelirási díjat akar bevezetni, itt ilyet senki nem mondott, ön úriember, ezt vonja vissza"! - mondta a Böszme Orbánnak, majd miután megnyerték a választást, már be is vezette a vizitdíjat meg a kórházi napidíjat. Ugye, a "kis őszinte"!
Aki Én
@ómió: Ha van felesleges suttyója ennek a hazának, az bizony te vagy bolsi hazudós!
NKF
A régi Gyurcsány idézetekből is kellene idézni!Lenne mit!Nem tudom mi faszt rúgózik még mindig?Orbán már négyszer nyert,gyurcsi egyszer sem!Igaz egyszer megtorpedózta a Megyót.jó bevált bolsevik szokás szerint.
Nyírfa
Én ugyan orbán szülinapján már felköszöntöttem Őt, de inkább kétszer mint egyszer sem: Boldog születésnapot kívánok, Gyurcsány Ferenc miniszterelnöknek!
karma1
@ómió: Es EZ "bune" volt GYurcsanynak? Neked elmentek otthonrol! Ha az a sok kis 300 forint az egeszsegugybe kerult volna, most nem ott tartana az orszag, ahol tart, te szerencsetlen! Ja, es meg egy: ez valoban NEM "receptfelirasi" hozzajarulas volt, mert az egy mas kategoria! Ezert a penzert ORVOSI VIZSGALATOT kapott az ember! 2019-ben a baratnomnek surgosen orvoshoz kellett mennie - 15 000 forint volt TAJ kartyaval a dija - ez a havi nyugdijanak az egyharmada volt!
Nalunk 42 dollar (8400 forint) egy 15 perces idopontfoglalas, amit az orvosok kb. 5 perc alatt elvegeznek, ha meg receptfeliras kell, az 18 dollar = 3600 forinttal.
ómió
@Aki Én: Megint maga alá gyűrt téged a tetves bolsiságod másrahazudási szindrómája, bolsiék tenyészbarma!? Kérjél már magadnak másik terápiát!
Peller Anikó
Pardon, véletlenül nyomtam egyet ennek a baromnak itten.
ómió
@karma1: Ez a bűne? Nagyobb idióta is van nálad a bolsik között? Az a "hazudtunk reggel, éjjel meg este" neked már semmit nem mond? Hozzászoktál az efftársi miliőben? "Az a sok kis 300 forint", ami mára már lenne 3000, ha nem több, a visszafizetése lenne annak, amit a tetves bolsi bandád úgy szétlopott, hogy itt már pénz semmire nem jutott (kórházbezárások, iskolabezárások, postabezárások, honvédségfelszámolás, fizetéslenyulás, nyugdíjlenyulás, tandíj, évi 2x-i gázáremelés, stb). Amúgy a tb-járulékot efftársilag mire szokták fizetni? Fizetős egészségügyre, vagy efftársi lenyulásra, szétlopásra? És efftársilag kampányban azért tagadják, hogy utána bevezessék?
ómió
@Peller Anikó: Barmot láttál a tükörben és nem ismertél magadra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.